Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Bakan Nihat ERGÜN Ağaç Dikti

Bakan Nihat ERGÜN Ağaç Dikti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.05.2011 - 10:46:44 


İşadamlarıyla yemekte bir araya gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, yemekten önce Sahil 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışanlarla bir süre sohbet ettikten sonra birlikte ağaç diktiler.

 
 
 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Sahil 2.Etap çalışmaları hakkında Bakan Ergün ve Vali Topaca’ya bilgilendirmelerde bulunurken “Uzun bir sahil şeridine sahip ilçemizdeki yaşanabilir alanları artırma ve halkımızı denizle buluşturma adına geçtiğimiz yıl başlattığımız çalışmaların bu yıl ikinci etabını tamamlayarak yaklaşık yüz dönümlük bir alanı bölge halkımızın hizmetine sunacağız. Haziran ayında Kültürler ve Şehirler Kaynaşması Festivalinden önce tamamlanacak çalışmalar neticesinde halkımız ilçe sınırları içinde güzel bir sayfiye alanı kazanacaktır” ifadelerini kullandı.

Sahilde çalışan işçiler de haziran ayına girmeden önce projeyi tamamlamak için çalıştıklarını ifade ederken Bakan Ergün’ü yenilenmiş haliyle mayıs ayı sonunda sahilde birlikte çay içmeye davet ettiler.

 
YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMALIYIZ”

Yapılan çalışmaları ilçeye değer katması açısından son derece faydalı gören Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ise “ Darıca sınırları dar fakat nüfus olarak yüz elli bini aşmış bir ilçemiz. Darıca'da yapılacak şey tüm kurum ve kuruluşların el birliği ile kaliteyi arttırması olacaktır. Mevcut yaşam alanlarındaki kaliteyi arttırmak için bu tür çalışmalar son derece önem arz etmektedir. Belediye Başkanımızı bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Tüm bölgeye hitap edecek büyüklükte önemli bir projeye imza atıyorlar. Yaz aylarında hep birlikte bu güzel ortamda halkımızla buluşup güzellikleri birlikte paylaşacağız. Siz değerli işçi kardeşlerimize de katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek çalışanların çay daveti için yaz aylarını işaret etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

1835 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.