Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 AYGÜN: Halkın Sesi her geçen gün yükseliyor

AYGÜN: Halkın Sesi her geçen gün yükseliyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.04.2011 - 10:27:17 


İl Başkanı Cengiz Aygün: Has Parti, kavga siyasetinden değerler siyasetine geçilecek Yeni Türkiye nin Yeni Partisi olacaktır. 12 Haziran seçimlerinde Halkın Sesi Meclise.

 
 
Has Parti Yalova İl Başkanlığı, milletvekili adayları H.İbrahim Büyükgümüş ve Osman Demirel'in de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.
 
İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Cengiz Aygün; "bugün 27 Nisan 2011 ve anti-demokratik 27 Nisan E-Muhtırası’nın dördüncü yıldönümündeyiz. Cumhurbaşkanlığı seçimi bahane edilerek millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne müdahale edildiği, siyaset kurumunun sindirilmek istendiği ve kutlu doğum haftası programları gerekçe gösterilerek toplumun korkutulmak istendiği demokrasi tarihimiz açısından bir kara leke olan günleri umut ediyoruz ki artık geride bıraktık. Seçim Beyannamemizde ifade ettiğimiz Sivil Anayasa ise bu tip anti-demokratik uygulamalara karşı en önemli sigortamız olacaktır.
 
Halkın Sesi her geçen gün yükselmektedir. Biz, Yalova’mızda bunu en güzel bir şekilde gözlemliyoruz. Halkımızla buluştuğumuz her yerde muhabbet ve umutla karşılanıyoruz. Bu enerjiyle 12 Haziran Seçimleri için HALKIN SESİ MECLİSE diyoruz. HAS Parti, bundan beş ay önce kurulmuş, Türkiye’nin en yeni partisidir. Partimiz üç ay gibi çok kısa bir sürede kurulmuş, Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanmasını tamamlamış, seçime girme hakkını elde etmiş ve ülkemizin tamamında 550 adayla iddialı bir şekilde 12 Haziran seçimlerine hazırlanmaktadır. Bugün burada toplanmamızın bir amacı da Çiftlikköy İlçemizin kuruluşunu sizler aracılığıyla kamuoyuna duyurmaktır. Sayın İlçe Başkanımıza ve heyetimize Halkın Sesi’ni yükseltmek için çıktığımız bu yolda başarılı çalışmalar diliyoruz.
 
Türkiye’deki statükonun siyaset kurumuna yönelik yerleştirdiği iki algı vardır. İlki, normal dönemlerde siyasi partilerin kurulamayacağıdır. Türkiye’nin tamamına hitap eden siyasal hareketlerin ancak darbe ve müdahale dönemlerinin ürünü olacağıdır. Bugün gelinen noktada mutluyuz ki, HAS Parti statükonun ilk yargısını kırmıştır. Partimiz Türkiye’nin tamamına hitap eden üslubuyla üç ay gibi kısa bir sürede örgütlenmiş ve seçimlere katılıyor. Statükonun ikinci yargısı ise %10 barajı gibi anti-demokratik uygulamalarla halkın sesini yükselemeyeceğidir. 13 Haziran sabahı ise bu ikinci yargının da ‘’çöp tenekesi’’ne atıldığını; Halkın içinden, halkın imkanlarıyla doğan bir siyasi hareketin mecliste Halkın Sesi’ni yükselttiğini her birlikte göreceğiz.
 
HAS Parti bir konjonktür partisi olmamıştır ve asla da olmayacaktır. Halkın Sesi’ni partimizde bir araya getiren dinamiklerin ekonomik, siyasal ve toplumsal nedenlerinin farkındayız ve siyasetimizin ana eksenini bu temeller oluşturmaktadır. Türkiye’nin sadece kalkınan değil, her vatandaşımızın eşit şekilde bu kalkınmadan pay aldığı bir ülke olmasını, ‘’Yeni Siyaseti’’ hedeflemekteyiz. HAS Parti, kavga siyasetinden değerler siyasetine geçilecek Yeni Türkiye’nin Yeni Partisidir." Diye konuştu.

  
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

2128 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
29  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.