Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan Mehmet Birkan dan futbolculara büyük jest

Başkan Mehmet Birkan dan futbolculara büyük jest
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.04.2011 - 12:41:46 


Armutlu Belediyespor yönetici ve futbolcuları hem şampiyonluğu hem Bal Ligi ne adım atmayı ilçenin en nezih tesislerinden Erdilli de düzenlenen muhteşem programı ile kutladı.

 
 
 
ERDİLLİ TESİSLERİ'nde muhteşem gece...
 
Belediye Başkanı Mehmet Birkan, 19 maçta 19 galibiyet alarak Bal Ligi’ne çıkan Armutlu Belediyespor yönetimi ve futbolcuları için Erdilli Tesislerinde muhteşem bir eğlence programı düzenledi.

 

Başkan Birkan’ın ev sahipliği yaptığı kutlama yemeğine; Armutlu Kaymakamı Şevket Atlı, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Yücel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Astsb. Kd. Bçvş. Kerim Güneş, Ak Parti eski İlçe Başkanı Ferruh Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Bostancı, Armutlu Spor Genel Kaptanı ve Koordinatörü Levent Öztürk, Takım Teknik Direktörü Ahmet Silahtaroğlu, İşadamı Ali Çetinkaya, takımın teknik ekip yardımcıları ve futbolcular katıldı.

 

Yemek programı öncesinde bir konuşma yapan Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, “Güzel olan her şeye layık bir takımımız var, yöneticilerimiz ve futbolcularımız büyük bir başarıya imza attı. Bunun mutluluğu tarif edilemez, kendilerini buradan bir kez daha tebrik ediyor, Bal Ligi’nde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Takımın Teknik Direktörü Ahmet Silahtaroğlu ise; “başarılı bir sezonu geride bıraktık, bunda herkesin büyük emeği var. Kaymakamım, belediye başkanım, belediye başkan yardımcılarım, tabi ki en büyük emeği veren futbolcularım, buradan hepinizin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İnşallah bu senede başarılarının devamını diliyorum” diyerek şampiyonluğa katkıda bulunanlara birer hatıra forması hediye etti.

 

En güzeli Levent Öztürk’ün formasıydı

Takımın Genel Kaptanı ve Koordinatörü olan Levent Öztürk’e ise üzerinde “Levent Öztürk sen bizim her şeyimizsin” yazılı formayı tüm futbolcular adına takım kaptanı İbrahim verdi.

 

Ömrü boyunca aldığı en güzel hediyelerden biri olduğunu ifade eden Levent Öztürk, “biz sadece üzerimize düşeni yaptık. Başkanım bir görev verdi ‘futbol takımı ile ilgileneceksin’ dedi. Bende onun doğrultusunda üzerime düşeni yaptım. Bu emeğin en büyüğü siz değerli futbolcularımızın. Ben tekrar sizi bu başarınızdan ötürü kutluyor, bundan sonraki hedefimizin daha büyük olacağını belirtiyor, teşekkür ediyorum.” Dedi.  

 

Yaklaşık 2 saatlik bir akşam yemeği sonrasında sahne alan güzel sesli bayan sanatçının seslendirdiği birbirinden duygulu şarkılar ile coşan futbolcular, hem şampiyonluğun hem Bal Ligi’ne çıkışını muhteşem bir şekilde kutladılar.

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin görüntüleri yayına hazırlanıyor...

 

 

 

YALOVA WEB TELEVİZYONU

 
 

 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2312 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,68 saniye.