Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti Milletvekili Adayları Kurum Ziyaretlerinde

Ak Parti Milletvekili Adayları Kurum Ziyaretlerinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 14.04.2011 - 09:39:20 


AK Parti Yalova il başkanı Mazhar Aydın, milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan il yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 
 
 
Yalova il başkanı Mazhar Aydın, milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan il yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte Yalova Belediye başkanı Yakup Koçal, Yalova il jandarma alay komutanı Ahmet Çelik, Yalova il emniyet müdürü Ahmet Selim Akyıldız’a ilk kamu kurumları ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
 
Basın mensuplarının sorusu üzerine, siyasi partilerin aday adaylığı sürecinde yapmış olduğu açıklamaların halen arkasında olduğunu ifade eden Yalova Belediye başkanı Yakup Koçal, “ kazanan Yalova olacaktır diyerek bu yolda bir strateji belirleyeceğimizi daha önce ifade etmiştik. Verdiğimiz sözün arkasında duracağız ve bugün ziyaretimize gelen adaylarımıza destek vereceğiz. İlerleyen günlerde gerekli açıklamaları geniş çaplı olarak zaten yapacağız, sözümün arkasındayım” dedi.

 

Ziyaretleri sırasında kamu kurum ve kuruluşlarımızın görevlerini en iyi şekilde icra etmeleri için katkı ve desteğin siyasiler ve vatandaşlar tarafından esirgenmemesinin gerektiğini dile getiren il başkanı Mazhar Aydın, “ emniyet, güvenlik birimlerimizin ve belediye kurumlarımızın adına sorunsuz, adil ve tadında bir seçim diliyoruz. Yalova gibi güzel bir ile yakışan, barış havasında geçecek bir seçim olacağı inancı içerisindeyim. Emniyet müdürümüz, komutanlarımız ve belediye başkanlarımızın uyumlu çalışması ile inanıyorum ki, 12 Haziranı huzur ve barış içinde geçirecek örnek illerden olacağız” dedi.

Heyecanlı olduğunu, heyecanı ve dinamizmini Yalova için harcamaya, adamaya aday olduğunu ifade eden milletvekili adayı Mustafa Pehlivan, “ bizler Yalova’nın hak ettiğini alması için, Yalova’ya en iyisini gelmesi için bir mücadele içerisinde girdik. Genel Merkezimizin takdiri ile aday gösterildik, yollara düştük. Tecrübeli siyasetçilerimiz, destekçi kardeşlerimiz ve gönüllü partililerimizle birlikte inşallah, AK Parti Yalova’da iki tane milletvekili çıkaracaktır. Bu süreçte kamu kurum ve kuruluşlarımızın da işlerini kolaylaştıracak hassasiyeti göstereceğiz. İlk ziyaretlerimizi bu yüzden emniyet teşkilatımız ve belediye başkanlığına gerçekleştirmiş bulunmaktayız” dedi.

Siyasetin en güzel yanının çeşitli vesilelerle, aynı kentte yaşayan ve aynı kenti seven insanları bir araya getirmesidir, birleştirici olmasıdır diyen milletvekili adayı Temel Coşkun, “  siyaseti kişiselleştirmeden, bireyselleştirmeden yapan bir partinin, dünyanın lider partisi olan AK Parti’nin milletvekili adaylığı gurur vericidir, onur vericidir. Bu görevi, bu sorumluluğu taşımak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sermaye gruplarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın görevlerinde onlara yardımcı olmayı ve barış içinde, huzur içine bir seçim dönemi geçirmeyi gerektirmektedir. Belediye başkanlarımızın ve yerel yönetimde söz sahibi olan arkadaşlarımızın destekleri ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri bizler için önem arz etmektedir. Aynı şekilde emniyet birimlerimizin ve askeri birliklerimizin güvenliği ve huzuru sağlaması anlamında, üzerimize düşeni elimizden genin fazlasıyla yerine getirmemiz gerekmektedir. Ben bu bağlamda bizleri kabul eden, belediye başkanımız, emniyet müdürümüz ve jandarma komutanımıza teşekkürlerimi sunuyor, çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim” dedi.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden partililer, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştılar. AK Parti’nin Yalova halkının desteği ve teveccühü ile iki milletvekili çıkaracağını, buna inanarak yola çıktıklarını ifade eden AK Parti’liler, ‘ gücümüzü Yalova’dan ve Yalova halkından alıyoruz, inşallah iki sıfır yapacağız’ dediler.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

2116 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 kerim

Tarih : 24.04.2011 11:22:53  

  yazık

Cevapla


haydi eller havaya 118 33 ....118 33 nezaman bitirecekler bakalım memleketi

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
7  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2242 32.2822
  Euro 20.9067 21.0451
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.