Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 AKP de Milletvekili Adayları COŞKUN ve PEHLİVAN

AKP de Milletvekili Adayları COŞKUN ve PEHLİVAN
 Yazı Boyutu

 Tarih : 12.04.2011 - 00:52:13 


Ak Parti Yalova 24.Dönem Milletvekili Adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan il başkanlığı binasında partililer ve basın mensupları ile buluştu.

 
 
 
Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday listelerinin açıklanması üzerine il başkanlığına akın eden onlarca partili, milletvekili adaylarını tebrik ederek, başarı dilemek isteyince; İl Başkanı Mazhar Aydın, milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan’ı partililer ve basın mensupları ile buluşturmak üzere il başkanlığı katındaki büyük salonda bir toplantı düzenledi.   (Görüntülü haberi izleyin!)

 

2’nci sıra adayı Mustafa Pehlivan, aday listelerinin açıklanmasını il başkanlığı binasında takip ederken, 1’nci sıra adayı Temel Coşkun ise Kılıç Köyü’ndeki cenazeye katılması nedeniyle sonucu telefon ile öğrendi. Aday listelerinin açıklandığı günde dahi halkın içinde, yanında olmayı tercih eden Coşkun, il başkanı Mazhar Aydın’ın kendisini telefon ile araması sonrasında toplantıya katılmak üzere il binasına geldi.

 

İl başkanlığında düzenlenen programa katılmak üzere il binası önüne gelen Temel Coşkun’u yüzlerce partili Cumhuriyet Caddesi üzerinde karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundu.

Salona girişinde ‘milletvekilimiz’ ve ‘bakanımız’ sloganlarıyla karşılanan 1’nci sıra adayı  Temel Coşkun, gösterilen yakın ilgiye teşekkür ederek, “Bizlere yakışan birlik ve beraberlik içinde olmamızdır. Ak Parti’ye yakışan kardeşliktir. Tabi yeri geldiği zaman eleştirimizi de yaparız, ama bizim derdimiz bu millete daha iyi hizmet etmek, sizlerin geleceğini garanti altına almak, 24 saat çalışan gecesiyle gündüzünden ayrılmayan bir başbakana layık olmaktır bizim derdimiz.” Diyerek Yalova’da 2-0 yapacaklarını belirtti.

 

Ak Parti Yalova Milletvekilli Adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan’ın konuşmasını Yalova İnternet Televizyonu’ndan izleyebilirsiniz.

 

Program sonrasında konuşan İl Başkanı Mazhar Aydın, “Ak Parti’nin tüm teşkilatlarıyla gönülden katkı vererek, Yalova’lı hemşerilerimizin de teveccühleriyle 24.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Yalova’dan iki milletvekili çıkartacağımıza inanıyoruz. Oy pusulasındaki yerimiz birinci sıradır. Şimdiden seçim kampanyasının  tüm siyasi partiler açısından kardeşçe ve hoşgörü ortamında geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

Mustafa Pehlivan'ı tebrik etmek ve başarı dilemek için partililer birbirleriyle yarıştı.

 

 

Ak Parti İl Yöneticisi ve Armutlu'lu işadamı Saim Mısırlı, Pehlivan'ı tebrik ederek,

2-0 için Armutlu'da gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

 

 

Aday adayı olan İlker Kaya, 2'nci sıra adayı Mustafa Pehlivan'ı kutladı ve

seçim çalışmalarında yanında yer alacağını söyledi.

 

 

DP il başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti den aday adayı olan Muhammet Sarıoğlu, Temel Coşkun'u tebrik ederek, seçim çalışmalarında yanında yer alacağını ve

oyunu seve seve Temel Coşkun için Ak Parti'ye vereceğini söyledi.

 

 

Tebrik ve başarı dilekleri peş peşe geldi...

 

 

Ak Parti'den aday adayı olan Yalova'nın sevilen işadamı İlker Kaya, sadece seçim sürecinde değil daima Temel Coşkun'un yanında olacağını belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

 

 

 

DUYURU:

 

Ak Parti Yalova Milletvekili Aday tanıtımı Salı günü saat: 18.00’de Kopuz Düğün Salonu’nda yapılacak.

 

 

İNTERNET TV - GÖRÜNTÜLÜ HABER

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 6 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

3456 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
7  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2242 32.2822
  Euro 20.9067 21.0451
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,65 saniye.