Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Temel Coşkun MAGDER Konserinde

Temel Coşkun MAGDER Konserinde
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.04.2011 - 11:56:23 


Bir kaç dakika koroya eşlik eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Temel Coşkun, böylesi güzel bir dinletiyi oluşturmanın ne kadar zor olduğunu sahneye çıkınca anladığını belirtti.

 
 
 
AK Parti milletvekili aday adayı Temel Coşkun, Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAGDER)’in düzenlemiş olduğu Mahalle Afet Gönüllüleri Korosu konserine katıldı. Koro şefi Ali Çolakoğlu’nun hazırlayıp düzenlediği başarılı çalışmasıyla izleyicilere keyif veren koro ekibini, orkestra grubu ve Mahalle Afet Gönüllüleri oluşturdu. Gecede hayatlarında ilk defa koro ekibinde yer alan gönüllüler adeta göz kamaştırdı.
 
İzleyenlere ve dinleyicilere keyifli bir müzik dinletisi ve şöleni yaşatan MAGDER yöneticilerini ve üyelerini tebrik eden Temel Coşkun, “ Mahalle Afet Gönüllülerimiz bizlere göstermiştir ki, olmaz diye bir şey yoktur. İyi bir çalışma ve ekip ruhu ile bizlerin kulaklarının pasını silen bu güzel dinletiyi izlemek görüyorum ki yalnızca beni değil katılan herkesi etkilemiş ve mutlu etmiştir. Mahalle Afet Gönüllülerinin yüreklerine ve nefeslerine sağlık diliyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Allah onların gönüllü olarak müdahale edecekleri kötü günleri, sıkıntıları ve afetleri yaşatmasın, aynı şekilde Allah, bizleri onlarsız da bırakmasın diliyorum. Burada karşılıksız bir sevginin ve yardımseverliğin en büyük örneğini görüyorum. Onlar yalnızca Mahalle Afet gönüllüsü değil, toplumun, şehrimizin, Yalova’mızın gönüllüleri. Bu örnek davranış, bilinç ve hizmet için başta MAGDER Başkanı Sabri Karaçam olmak üzere, bu başarılı koro çalışmasını bizlere sunan aynı zamanda bir MAG(Mahalle Afet Gönüllüsü) olan Ali Çolakoğlu hocamıza, orkestrasına ve koroyu oluşturan MAG’lara, çalışmalara istikrarla ve özveriyle katılan tüm MAG’lara teşekkürlerimi sunuyorum, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Koroya MAGDER Başkanı Sabri Karaçam ve protokol katılımcılarının davet edilmesi üzerine sahneye çıkan ve koroda yerini alan Temel Coşkun, MAG’ların ilk koro deneyimine eşlik etti. Kendisinin de ilk kez bir koroda MAGDER sayesinde bulunup, eşlik ettiğini ifade eden Temel Coşkun, “saatler süren başarılı bir koro konser izledim, fakat birkaç dakikalık kendilerine eşlik ettiğim süre zarfında sahnede bu güzel dinletiyi oluşturmanın ne kadar zor olduğunu anlamış bulundum. Böyle bir güzel buluşmada emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haberi Görüntülü İzlemenin Keyfi Bir Başka Güzel...
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

1857 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
7  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2073 32.2653
  Euro 20.8086 20.9464
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,78 saniye.