Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Dilek BABAEKER gazetemizi ziyaret etti

Dilek BABAEKER gazetemizi ziyaret etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 6.04.2011 - 23:44:17 


Aday adaylığı sürecinde öncelikle köy ziyaretlerinde bulunan Ak Parti Yalova Milletvekili Aday Adayı Dilek Babaeker, gazetemizin Yalova bürosunu ziyaret etti.

 
 
Dilek Babaeker’in gazetemiz ziyaretinde ilk sözleri “Yalova’ya kadın elinin değmesinin zamanıdır” oldu.

 

Yalova ve Yalovalılar için yapmak istediklerini anlatan Milletvekili Aday Adayı Dilek Babaeker, siyasilerimizin, belki de; yılda bir kez dahi kapılarını çalmadıkları uç noktada kalan köylerimizi, köylülerimizi ziyaret ederek aday adaylığı sürecini değerlendirdiğini söyledi.  

 

Her gittiği kapıda yakın ilgi ve alakayla karşılandığını belirten Dilek Babaeker, gösterilen yakınlıktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Yalovalılara bir kez daha teşekkür etti.

 

Dilek Babaeker kimdir, neden milletvekili olmak istiyor?

Sorumuza Dilek Babaeker şöyle yanıt verdi:

 

“1964 Kars doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Yalova’da tamamladım.1983’de Yalova Lisesini,1989 Hacettepe Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık bölümünü bitirdim. İki çocuk annesiyim İngilizce ve Almanca dillerinde 3 yıl Ankara’da mütercim-tercümanlık yaptıktan sonra kızımın dünyaya gelmesiyle 1992 yılında İngilizce öğretmeni olarak mesleğime devam ettim.1998-1999 yıllarında ilköğretim Okul Müdür Yardımcılığı, 2000-2004 yılları arasında Okul Müdürlüğü yaptım. 2005-2006 yıllarında Yalova belediyesi kadın eğitim merkezi KASEM de müdürlük yaptım. Yalova’da Kadın Eğitimi ve Kadının toplum içindeki sosyal gelişimi alanlarında çalışmalarda bulundum Yalova’daki mahallelerde bu merkezlerin açılması için öncülük yaptım. Şu anda Yalova Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu Yuva Müdürlüğü yaparken görevimden ayrıldım. Bir Türkiye sevdalısı olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan nasıl ki Türkiye’deki her milletten vatandaşı kucaklayıp tek şemsiye altında topladıysa, ben de yurdumun güzel ve şirin ili olan Yalova’yı aynı düşünceyle bütünleştirmek ve kaynaştırmak için buradayım. Yalova’ya artık bir kadın elinin değmesi zamanıdır. Milletvekili olsam da olmasam da gösterdiğim özgüvenle bundan sonraki seçimlerde bayan sayısının artacağını düşünüyorum. AK Parti milletvekilliği aday adaylığı sürecim başladığı andan itibaren Yalova’nın sadece merkez ilçelerinden ibaret olmadığı bilinciyle köylerimizi gezmeye başladım ve devam ediyorum. Köylerimizde yaşayanlarımızı dinleyerek köylülerimizin sıkıntılarına vakıf oldum. ‘İnsanın en hayırlısı insana hizmet edendir.’ Düşüncesiyle hayırlı olabilmek adına bu yola çıktım. Yalova’yı tanıyan, Yalova’da yaşayan Yalova’nın sorunlarını bilen ir kardeşiniz, bir ablanız olarak Yalova’ya yeni bir bakış açısı sağlayabilmek adına bende bu yüce göreve talibim.” Dedi.

 

 

Dilek Babaeker’in aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalardan bazıları:

 
Babaeker'in köy ziyaretleri
 

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Aday Adayı ilek BABAEKER Çiftlikköy (Kılıç Köyü muhtarı Nedime ER, Dereköy muhtarı Seyfi AKYIL, Laledere muhtarı Ömer AKAR), Samanlı Köyü halkı, Altınova (Çavuşçiftliği Köyü muhtarı Yücel YAVUZ, Geyikdere muhtarı Mustafa ERYİĞİT), Armutlu (Fıstıklı Köyü muhtarı Tacettin YILDIRIM, Mecidiye Köyü halkı), Çınarcık Çalıca Köyü halkı, Termal Akköy halkı ve Safran Yolu esnaf ve kıraathaneleri gezerek halk ile sohbet etti. BABAEKER, "tüm Yalova'yı dolaşarak halkımızla tanışıyorum. Gittiğim her yerde sıcak ve samimi tavırlarla karşılanıyorum. Yalova halkı bayan vekile sahip olmak istediklerini, kadının yaradılışı gereği elinin değdiği yere güzellik, nezaket ve incelik getirdiğini,  kadın duyarlılığının siyaset ve yönetime çok şey katabileceğini söylediler. Bu da böyle bir göreve talip olmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlamamı sağladı" dedi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 17 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

3856 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 onur korkmaz

Tarih : 7.04.2011 01:04:22  

  cesaret

Cevapla


Dilek Hanım gibi kurumlarda kendini ıspatlamış birini yalovamızda milletvekili olarak görmekten mutluluk duyarız.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
2  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,55 saniye.