Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Armutlu Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı

Armutlu Belediyespor Şampiyonluğunu Kutladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.04.2011 - 17:56:08 


Süper Amatör Lig de oynadığı 18 maçta 18 galibiyet alan Armutlu Belediyespor, Esenköy Spor ile oynadğı maç sonrasında şampiyonluğunu büyük bir coşku içinde kutladı.

 
 
Yalova Süper Amatör Lig’inde oynadığı maçlarda hiç mağlubiyet almadan 18 maçta 18 galibiyet alarak şampiyon olan Armutlu Belediyespor, Esenköy Spor ile oynadığı maç sonrasında düzenlenen sade bir törenle şampiyonluğunu kutladı.

 

Yalova Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından ilçeye getirilen şampiyonluk kupası Armutlu Kaymakamı Şevket Atlı, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Birkan ve Kulüp Başkanı Levent Öztürk’e teslim edildi.  (Görüntülü haberi izleyin!)

 

77 Armutlulu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş’te Armutlu Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularını kutlamak amacıyla özel olarak hazırlattığı, üzerinde ‘ŞAMPİYON ARMUTLU BELEDİYESPOR’ yazılı 300 adet atkıyı, Armutlu Stadında düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katılan taraftarlara dağıttı.

 

 

Şampiyonluk Kutlamalarında kupayı teslim alan belediye başkanı Mehmet Birkan; “Biz, azimli ve istekli olarak çıktığımız maçların tamamını kazandık. Büyük azim ve istek içinde şampiyonluğu istiyorduk. Bunu da namağlup olarak kazandık. Çok mutluyuz. Şimdi hedefimiz Bal Ligi… 17 Nisan’da Çiftlikköy Belediyespor ile oynayacağımız maça odaklandık. İnşallah onu da kazanıp, Bal Lig’ine çıkacağız” dedi.

 

Armutlu Belediyespor ile Esenköy Spor'un oynadığı maç dostluk havası içinde geçerken, ev sahibi takım Armutlu maçı 4-1'lik skorla kazandı.

 

Büyük bir coşku içinde geçen kutlama programına Armutlu halkı da yakın ilgi ve alaka gösterirken, Esenköy Spor taraftarları da; “böylesi güzel bir futbol oynayan takımın Bal Lig’ine çıkmasını bizlerde canı gönülden istiyoruz. Armutlu Belediyespor yönetimi ve futbolcularını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3828 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,52 saniye.