Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YTSO Yönetiminden Altınova Turu

YTSO Yönetiminden Altınova Turu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 31.03.2011 - 01:10:04 


YTSO Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, her ay düzenledikleri ilçe gezilerinin Mart ayı durağı Altınovaydı. İlçede ziyaretlerde bulunan YTSO Yöneticileri, Başkan Metin Oral ile makamında bir araya geldiler.

 
 
 
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Başkan Yardımcıları V.Şahin Tiryaki, Mehmet Birol Özsümer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A.Başol Haraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Nusret Karaalioğlu, Mehmet Zengin, Bahri Özer, Şahin Morgül ve Koray Girgin ve Genel Sekreter Taner Eriş Altınova’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İLK DURAK İPEKKAĞIT
İlk ziyaret İpek Kağıt San.ve Tic.A.Ş’ne yapıldı. Fabrika Müdürü Erdem Ülkümen ile bir araya gelen YTSO Yöneticileri, İpek Kağıt fabrikası hakkında detaylı bilgi alarak firmayı yakından tanıma fırsatı buldu. Ülkümen, YTSO’nun ziyaretinden duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. 
ÜYELERE ZİYARET
Heyet, İpek Kağıt San.ve Tic.A.Ş’ne yapılan ziyaretin ardından Fırat İnşaat ve Yapı Malzemeleri firması yetkilisi İsmail Fırat'ı devamında Zincir mağazalara çeşitli sıvı soslar imalatı yapan Nesos Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ni ziyaret etti. Firma yetkilisi Gürcan Çalış’tan fabrika hakkında bilgi alan Celal Özel, oda çalışmaları hakkında Çalış’a bilgiler aktardı. Daha sonra Bir-Su Gıda San.ve Tic.Ltd.Şti. firmasına giden heyet Firma yetkilisi Gazi Kartal ile firma ve oda çalışmaları hakkında sohbet ettiler.
BAŞKAN ORAL’A ZİYARET
Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’ı da makamında ziyaret eden heyet, Altınova ilçesinin sorunları ve Körfez geçiş köprüsü hakkında bilgiler aldılar.
 
ORAL: KOORDİNELİ OLMALIYIZ

Körfez geçiş köprüsü hakkında oda üyelerini bilgilendiren Metin Oral, “Körfez Geçiş Köprüsü ve tersanelerin ilçemize büyük katkısı olacak. Köprüyle ilgili bölgemizde çalışma yapılıyor. Kamulaştırmaların 1 ay içerisinde başlanacağını söylediler” dedi. Tersanelerin istihdamı ve ekonomiye katkıları konusunda haksız eleştiriler aldıklarını dile getiren Başkan Oral, Burada firmalar cıvatayı alırken bir, iki değil bin tane on bin tanelik sipariş veriyor. Cıvata satan firmalarımız toplu alımlarda indirim yapmıyorsa tersanelerin İstanbul gibi başka yerlerden alışveriş yapması çok normal. Tersanelerde Yalovalı çalışmıyor diyorlar. İş-Kur ile kaynakçılık kursu açıldı ama katılan olmadı. Üstelik İş-Kur cebine para koyuyordu ve bu kişilere iş garantisi veriyordu. Bir de Yalova’nın Tuzla gibi olmaması için daha şimdiden gerekli planlamamızı yapmamız gerekiyor. Sanayi burada olsun, yan sanayi Yalova’da olsun diyorlar. Tamam, orada da olsun ama burada olması şart olan yan sanayi var. Bir kere Altınova’da yapılacak yan sanayi yetmeyecek. Koordineli bir şekilde planlamamızı yapmasak Tuzla gibi oluruz” diye konuştu.

YTSO Yöneticileri, belediye ziyaretinin ardından Altıntaş Tersanesi’ne geçen heyet firmayı ziyaret ederek, tersane yetkilileriyle yapılan toplantının ardından program sona erdi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  ILÇELER

2331 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.