Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan KOÇAL ı yüzlerce Yalovalı dinledi

Başkan KOÇAL ı yüzlerce Yalovalı dinledi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.03.2011 - 23:27:50 


Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, göreve geldiğinden bu güne geçen 24 aylık zaman diliminde yaptığı hizmetleri anlatmak üzere geniş katılımlı bir toplantı düzenledi.

 

 

Binlerce vatandaş Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ı dinlemek üzere Atatürk Kapalı Spor Salonu'na akın etti.

 

Yalova Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen geniş katılımlı toplantı, bir dakikalık Saygı Duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve belediye basın servisi tarafından özel hazırlanan Yalova tanıtım filminin izlenmesiyle başladı.

 

Kürsüye gelen Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndan yaklaşık 5 bin kişiye hitap eden etkili bir konuşma yaptı. Yerel seçimlerden bu güne kadar 24 aylık zaman diliminde yaptığı hizmetleri ve bundan sonra yapacağı projeleri anlatan Koçal, konuşmasına öncelikle gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ederek başladı.

 

 

“Bu güne kadar her güzel şeyi sizlerle birlikte başardık” diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal; “Sizlerden aldığımız destek ile Yalova’ya hizmette 2.yılımızı bitirdik. Bu süre içerisinde birçok sorun ile karşılaştık ve her sorunu gidermeye çalıştık. Aynı zamanda halkımızın bizlerden beklediği hizmetleri de yerine getirmek için çaba harcadık. Şimdi zorlukların büyük bölümün gidermiş olarak 3.yılımıza adım atıyoruz. Amacımız halkımıza en iyi, en güzel hizmeti sunmak ve mutlu insanların yaşadığı mutlu Yalova’yı oluşturmaktır. Yakın zamanda kurduğumuz Yalova Gönüllü Meclisi ile halkın belediye yönetimine iştirakini sağlayacak çalışmalar başlattık. Bundan sonra mahallelerdeki her sorun, gönüllüler tarafından tespit edilip komisyonlarda değerlendirilecek ve sorunların giderilmesi için çözüm arayışları başlayacaktır. Sadece sorunları gidermekle kalmayıp, Yalovamızı güzelleştirecek, modernleştirecek ve çehresini değiştirecek projelerimizi de bir bir hayata geçireceğiz. 2 yılda Yalovamızda önemli çalışmalara imza attık ve çeşitli düzenlemelerle özellikle sahil kesimimizi daha güzel hale dönüştürdük. Yeni projelerimizle de, ilimizi ülkenin en güzel şehirleri arasına sokacağız. Trafik sorunundan çevre düzenlemelerine, kültür-sanattan spora, eğitimden bayanlara yönelik faaliyetleri kapsayan projelerle Yalovamızı geleceğe modern bir kent olarak hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere her zaman desteğini esirgemeyen, toplantımıza katılan siz değerli hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Görüntülü haberini Yalova İnternet Televizyonu’ndan izleyebilirsiniz.

 

 

Kapalı salon öyle bir doldu ki, tabiri caiz ise; iğne atsanız yere düşmezdi. Bahçe ve giriş bölümüne sığmayan topluluk, cadde üzerinden ve yolun karşısından dev ekranların yayınları ile toplantıyı takip etti.

 

Yalova İnternet Televizyonu

 
 
DP İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, Ak Parti'den Yalova Milletvekili Aday Adayı olan Muhammet Sarıoğlu'da Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ'ın yanında yerini alarak, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'ın 24 ayda yaptığı icraatları dinledi.
 
 
Yalovamız; uzun yıllar var ki, böyle bir sevgiye şahitlik etmedi.
Yakup Koçal'ın konuşması sık sık alkışlarla kesilerek, sevgi tezahuratları yapıldı.
 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 9 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2411 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 kamil yılmaz

Tarih : 27.03.2011 07:11:16  

  Civcivler aç kaldı...

Cevapla


800 kişilik spor salonunu tamamen doldurun, hadi platformun önünde de 700 kadar insan olsa içeride yer bulamayıp dışarıda duranlar da 1000 kişi olsa dağları taşları çatlatsanız orada çoğu belediye çalışanı 2500 kişi vardır. Civcivleri aç bırakmayın beyler

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.