Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Sugören den bir dizi haber

Sugören den bir dizi haber
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.03.2011 - 08:30:05 


Haberlerden bir bölüm: Çanakkale Geçilmez Sergisi ne ilgi her geçen gün artıyor. Baharın müjdecisi leylekler Sugören de. Yılların hizmet deneyimi ve kalitesi Yalova Tur da bütünleşti.

 

Sugören.NET "Çanakkale Geçilmez" Dedi

Sugören.NET Yalova Alperen Ocakları tarafından Yalova belediye toplantı salonunda açılan çanakkale Geçilmez" resim sergisini ziyaret etti.

31 Mart tarihine kadar devam edecek sergide Yalovalıların Çanakkale Destanı'nı yakından tanımaları amaçlanıyor.

Alperen Ocakları Yalova il Başkanı Bülent Kanyılmaz yaptığı açıklamada Milletlerin kendi tarihlerini, kahramanlıklarını çocuklarına daha ilkokul çağında öğrettiklerini hatta bazılarının olmayan tarihlerini uydurup bunları yeni nesillere gerçekmiş gibi anlattıklarına dikkat çekerek Türk tarihinin kahramanlıklarla dolu olduğunu ve herkesin tarihimizi çok iyi öğrenmesi gerektiğini ifade etti.

Tüm Yalovalıları 57. Alayın atsız kahramanlarını, “Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda” dedirten kanla ve canla yoğrulan bu toprakları tanımak için açtıkları sergiye davet eden Kanyılmaz Sugören.NET'e de ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.




Baharın Habercisi Leylekler Sugören'de

Göçmen kuşların yolu üzerinde yer alan Sugören'e bahar mevsiminin müjdecisi olan leylekler hoş bir ziyaret gerçekleştirdi.

Göç yolu üzerinde bulunan Türkiye’ye sıcak Afrika ülkelerinden gelen leyleklerin bir bölümünün de birkaç günlük konaklamaların ardından yolculuklarını sürdürdüğü görüldü.

Leylekler bölgemizde bahar aylarından itibaren ülkemizdeki yazlama olarak adlandırdığımız konaklama mekanlarına yerleşiyorlar. Önümüzdeki günlerde gruplar halinde geçişlerini sürdürmesi beklenen leyleklerin Mart ayı sonuna kadar göç yolculuğunu tamamlamaları bekleniyor.




Yalova Tur'da Kalite Üst Düzeyde

Yılların hizmet deneyimi ve kalitesini Yalovalılara taşıyarak hizmet vermeye Yalova Tur beğeni topluyor.

Mustafa ÖZHAN ve Cengiz SUNKER tarafından kurulan Yalova Tur gezi ve tur organizasyonlarında nişan,düğün,okul ve fabrika servisi taşımacılığında güvenli araç filosu ve güler yüzlü personeli ile çalışmalarına devam ediyor.

Şehit Ömer Faydalı Caddesi'ndeki ofislerinden her türlü organizasyona yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Mustafa ÖZHAN, "Ulaşım ve hizmet konusunda 25 yıllık tecrübemizi YALOVA TUR adı altında Tescilledik.Şimdi YALOVA TUR olarak daha geniş kadro ve geniş araç filomuzla hizmetinize devam ediyoruz. 11 araçla başladığımız bu yolculukta tüm Yalovalılar'a hizmet etmekten onur duyuyoruz" dedi.

Mustafa ÖZHAN ayrıca Yalova Tur'a ulaşmak ve bilgi almak isteyenlerin 812 12 72 ve 0 532 632 28 14 nolu telefonlardan, şirketin internet sitesi
www.yalovatur.net'ten ve iletisim@yalovatur.net adreslerinden kendileri ile irtibata geçebileceklerini belirtti.


YALOVA İNTERNET TELEVİZYONU



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

2004 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.