Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 TÜMER, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

TÜMER, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.03.2011 - 20:55:37 


Ak Parti Yalova Milletvekili Aday Adayı Hayati Tümer, yerel gazete temsilcilerine teşekkür etmek ve seçim sürecini değerlendirmek üzere kahvaltılı bir basın toplantısı düzenledi.

 
 
Milletvekili aday adayı Hayati Tümer’in düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına Yalova yerel basını yoğun ilgi gösterdi.

 

Hayati Tümer, toplantıya katılan tüm basın temsilcilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Yeşil ve mavinin başkenti olmaya aday Yalova’mıza hizmet edebilmek için aday adayı oldum. Siz değerli basın mensuplarından ve halkımızdan büyük teveccüh görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizlere ve tüm Yalova halkına buradan teşekkür etmek istiyorum. Yalova, ülkemizin en önemli illerden biri durumunda: İstanbul, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerin ortasında ve ekonomik anlamda da oldukça güçlü bir konuma sahip. Sanayi ve turizm alanında hızlı bir gelişme sergileyen ilimizde, çiçekçilik sektörü de büyük önem taşıyor. Üniversite şehri olma özelliğine de sahip olan Yalova’mızda her türlü yatırımı bilim çerçevesinde bilimsel olarak yapmalıyız.

 

Yalova’nın en büyük sorunlarından biri işsizlik

İnşallah bizlere görev verilirse ilk fırsatta bu sorunun çözümü için yeni öneriler hazırlayıp, istihdam sağlayacak yatırımlara destek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. İşsizlik yanı sıra gençlerimizin sorunları da oldukça büyük önem arz etmekte” diye konuştu.

 

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan aday adayı Hayati Tümer’in basın toplantısının görüntülü haberini Yalova İnternet Televizyonu’ndan izleyebilirsiniz.

 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

2073 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
27  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,76 saniye.