Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YAŞAR OKUYAN, Yalova Milletvekili Adayı

YAŞAR OKUYAN, Yalova Milletvekili Adayı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.03.2011 - 20:26:19 


Yapılan iki anket ve araştırma sonuçlarını değerlendirdiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, Yalova dan bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

 
 

 

57. Hükümet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Yalova’da düzenlediği basın toplantısı ile BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI olduğunu açıkladı.

 

Yalova’da 4’lü yarış başladı (görüntülü haberi izleyin)

Hiçbir siyasi partiden teklif almadığını açıklayan Yaşar Okuyan, aday olup olmaması konusunda yapılan anket ve araştırmalara Yalova halkının yakın ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek bağımsız aday olma kararı aldığını açıkladı.

 

Adaylık sürecinde hiçbir parti ya da adaylar ile çatışma içinde olmayacağını, Yalova için yapmak istediklerini anlatarak oy isteyeceğini belirten Okuyan’ın basın toplantısına her zaman olduğu gibi yerel gazete temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

 

Yalova bir kez daha siyaset dersi verecek

Yaşar Okuyan milletvekili adayı olduğunu açıklaması sonrasında sözlerine şöyle devam etti: AKP’liler düzenledikleri toplantı ve gazete manşetlerinde Yalova’da 2-0 yapacaklarını söylüyorlar. Birileri de bu durum karşısında merdiven altından tezgah kurmaya kalkıyor, Ama dikkat etsinler kendi tezgahları altında kalabilirler, üzerlerine tipi yağabilir. İddia ediyorum AKP Yalova’da milletvekili çıkaramayacak. Yalovalıların kendi kendilerine sormalarını istiyorum 9 yıldır 2 milletvekilimiz var. Hangisi ne yaptı? İktidar partisinin bu 9 yıllık dönemde ilimizde temelini atıp açılışını yaptığı tek bir yatırım gösterin” diyerek, AKP’nin 1 milletvekili dahi çıkarmayacağını söyledi.

 

Ana muhalefete büyük görev düşüyor

CHP’nin milletvekili adaylarını belirlerken iyi bir strateji izlemesi gerektiğini belirten

Yaşar Okuyan, “demokrasi ortadan kaldırılmak istenirken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük görevler düşmekte. Adaylık sürecinde iyi düşünmeli, ittifak planları yapmalı, ana muhalefetin oylarının bölünmesine izin vermemelidir.” 

 

Bu müdahale Libya’yı işgal planıdır.

Libya’daki Kaddafi diktatörlüğünün sona ermesini de değerlendiren Okuyan, “Türkiye Libya’da yaşanan gelişmeler karşısında hatalı bir tutum izlemektedir. Hükümet buradaki

plana sert bir tavır göstermeli, net bir duruş sergilemelidir. Amerika, Libya üzerinde ikili bir oyun sergilemeye çalışıyor. Asıl amaçları Libya’yı ikiye bölüp, petrol bulunan bölgeyi ele geçirip kalan kısmı Kaddafi’ye bırakmayı düşünüyorlar. Fakat; bu oyunlar oldukça büyük tehlikeler arz etmekte, hükümet; bu durum karşısında duyarlı ve dik bir duruş sergilemesi gerekmekte. Aksi takdirde, Libya’da yaşanan olayların bir benzerini bölücü güçler ülkemizde yapmak isteyebilir. Hükümetin net ve sert tavrı bu ve benzeri durumları önleyecektir.” Dedi.

 
 

 

GÖRÜNTÜLÜ HABERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNDEM

3525 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 3 )   

 Arzu Katmerci

Tarih : 21.03.2011 23:30:11  

  Anketin başına Okuyan yazın

Cevapla


Yaşar Okuyan aday oldu ya, Akpnin işi zor. CHP, AKP, MHP birde sayın Okuyan arasında sıkı bir yarış olaacağa benziyor. Fikrimide yazmadan edemeyeceğim. 1.Yaşar Okuyan 2.Muharrem İnce olur gibime geliyor.

İp Adresi Kayıtlı   

 Korulu Hüseyin

Tarih : 21.03.2011 23:15:20  

  OKUYAN VEKİL OLUR

Cevapla


Kim ne derse desin bence Yaşar Okuyan milletvekili seçilir. sonrasında hangi parti hangi aday bilmem ama Yalovalılar Okuyanın yaptığı hizmetleri unutmadı.

İp Adresi Kayıtlı   

 Hakan Hekimhan

Tarih : 21.03.2011 23:10:14  

  Hayırlı Olsun OKUYAN

Cevapla


Sayın bakanımıza milletvekilliği değil, bakanlık yakışır. Aday olması bizleri çok mutlu etti. Çiftlikköylü olarak oylarımız ailece bakanımıza.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
2  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,52 saniye.