Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti İl Teşkilatından Çavuşçiftliği çıkarması

Ak Parti İl Teşkilatından Çavuşçiftliği çıkarması
 Yazı Boyutu

 Tarih : 24.02.2011 - 18:59:54 


İl Başkanı Temel Coşkun, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve belediye meclis üyeleri hep birlikte Çavuşçiftliği köyünde bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

 
 
AK Parti Yalova il başkanı Temel Coşkun, il yöneticileri, Altınova ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, Altınova Belediye başkanı Dr. Metin Oral, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri Çavuşçiftliği köyünde yapılan köy teşkilatı ve köy gençlik kolu teşkilatı tanıtımında bir araya geldiler. Başta Çavuşçiftliği köyü muhtarı olmak üzere ilçeden ve köy halkından CHP, MHP ve DP’den 125 kişi AK Parti’ye katıldı.
 
AK Parti’ye katılımların tüm Türkiye’de ve Yalova’da devam ettiğini vurgulayan il başkanı Temel Coşkun, “Çavuşçiftliği köyünde siz değerli kardeşlerimle bir arada olmak bizleri çok mutlu etmiştir. Bize bu mutluluğu yaşatan başta köy muhtarımız olmak üzere, tüm köy halkına, Altınova ilçe teşkilatıma teşekkürlerimi sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren il yöneticilerim, ilçe yönetimlerim, belediye başkanlarım, meclis üyelerim ve partimize gönül vermiş dostlarımızla gece gündüz çalışmaktayız. Her gittiğimiz yerde AK Parti’ye ve bizlere olan ilgi ve alaka çalışma azmimizi güçlendirmekte, motivasyonumuzu sağlamaktadır. Siz değerli kardeşlerim, hemşerilerimle birlikte köylerimize, ilçelerimize, Yalova’mıza hizmet üretmeye devam edeceğiz, aramıza hoş geldiniz. Bizler gece gündüz demeden çalışırken Başbakan’ımız ve Genel Başkan’ımızı örnek almaktayız. AK Parti’ler olarak sadece Türkiye’de değil, dünyadaki en şanslı siyasileri olduğumuzu düşünüyorum. Dünyada en ufak bir kriz yaşansa, bir sorun meydana gelse gözler Türkiye’ye ve Türkiye’nin Başbakan’ına çevrilmektedir. Türkiye nerelerden nerelere geldi. Hatırlarsanız çok değil daha 10 yıl öncesinde, kendi iç meselelerimizle uğraşmaktan, dışa bağımlılığımızdan ötürü sözümüz dinlenmezdi. Ama çok şükür ki AK Parti hükümetleri başarılı politikaları ve çalışmaları ile hem dünyada takdir edilir bir ilerleme, başarı sağlanmış hem de ülke olarak sözümüz, kararımız dengeleri oluşturur hale gelmiştir. Hakkı ve haklıyı belirler, adaleti sağlar niteliktedir. Birçok dünya ülkesinin örnek aldığı bir ülke olmanın ve o ülkeyi yöneten AK Parti kadrolarında yer almanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Yaklaşan genel seçimde Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle yine iktidarız. Bu bizlerin sorumluluklarını artırmaktadır, daha çok hizmet üretecek, daha çok çalışacağız. Çünkü bizim Yalova’ya, Türkiye’ye sevdamız var. Hem hizmetin hem siyasetin çıtasını yükselten AK Parti’mizin, AK kadrolarına katılan siz değerli kardeşlerime tekrardan hoş geldiniz diyor, gecemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
 
Gecede Çavuşçiftliği köy teşkilatı, köy gençlik kolları teşkilatı tanıtımı yapıldı. CHP, MHP ve DP’den AK Parti’ye katılan vatandaşlara il başkanı Temel Coşkun, il yöneticileri, belediye başkanı, ilçe başkanı ve meclis üyeleri AK Parti rozetlerini taktılar. Çavuşçiftliği köyü kahvelerini de ziyaret eden il başkanı Temel Coşkun ve beraberindekiler, bir süre buradaki vatandaşlarla da sohbet ettiler.
 
GÖRÜNTÜLÜ YALOVA HABERLERİ
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

2186 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.