Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Gururumuz YOSK İzmir den zaferle döndü

Gururumuz YOSK İzmir den zaferle döndü
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.02.2011 - 04:04:40 


Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig inde mücadele veren temsilcimiz Yalova Belediye Engellileri (YOSK) İzmir in engellilerini evinde de mağlup etti. 65-70

 
 
İZMİR BB ENG: 65  -  YALOVA BELEDİYE (YOSK) : 70

Yıllardır Süper Lig’in güçlü engelli takımlarından olan ve milyarlık oyunculardan kurulu İzmir BB Engellileri Borç içinde savaşan Yalova’nın engellilerine ikinci kez yenilmekten kurtulamadılar. YOSK, İzmir karşısında oynadığı İlk maçı sahasında 49-35 kazanmıştı. Bu sonuçla Yalova’nın Engellileri Süper Lig’de Galatasaray ve Beşiktaş’tan sonra üçüncülüğe yerleşmiş oldu.

İzmir, Celal Atik Kapalı Spor Salonunda oynanan maçı Nurettin Bilmez, Şansal Koç, Çetin Yurdakul hakem üçlüsü yönettiler.
 

Maça İlhan-Engin-Şuayip-A.Mencik-A.İkizoğlu  ilk beşlisi ile başlayan YOSK maça hızlı başladı ve ilk basket Şuayip’ten geldi. Karşılıklı basketlerle birbirinden kopmamaya bakan rakipler ilk periyot kapandığında 16-13 İzmir önde bitirmişti. İkinci periyot aynı başa baş çekişmelerin yaşanmasına karşı pota altında ki atışları sayıya dönüştüremeyen YOSK bu devreyi 21-16 sayı ile kapattığında ilk devre sonucu da  37-29 İzmir BB lehine sonuçlanmıştı.

 
İkinci devre de Şuayip’in yerine Vedat’ı ve İlhan’ın yerine de Eyüp’ü alarak başlayan YOSK’ un toparlandığı ve dönüşümlü olarak maçı çeviren takımımız 3. periyodu 15-19 kazandı. Son periyot YOSK’ un atak oyununu sürdürdüğünü ve son beş dakika kala öne geçen YOSK böylece tecrübeli rakibini sahasında 65-70 yenmesini bildi. Bu sonuçla Yalova’nın engelli gençlerinin sevinçleri görülmeğe değerdi.

Maç için de YOSK’ tan 

Şuayip 20, Ahmet 9, Ahmet Mencik 15, Vedat 6, Engin 11, Eyüp 9 sayı üretirken

Rakip takım oyuncularından, 

İsmail 28, Ali 7, Mehmet 12, Emrah 2, Bestami 1, Serdar 13, Haktan 2 sayı ürettiler.

 

Maç hakkında açıklamada bulunan Kaptan İlhan Çelikdemir, “takımımızın aldığı başarılı sonuçların tesadüfî olmadığını bu maçta gösterdiğimize inanıyoruz. Takımımız oyuncusuyla idarecileriyle tam bir bütünlük içerisinde hareket ediyoruz. İnancımız Yalova’nın Tekerlekli Sandalye Basketbolunda Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlardan sonra anılmasını sağlamaya çalışmaktır. Bugün 3.lük yakalamamız yıllar önce hayal edemeyeceğimiz yerlerdi. Bakın bugün gerçek oldu. Şampiyonluğu düşünüyoruz ve neden olmasın diyoruz? İstiyoruz ki; İmkânsız dediğimiz başarıları el birliğiyle birlikte yakalayalım ve paylaşalım. Yalova’nın seçkin insanlarından bizlere destekten kaçmamalarını diliyorum. Bilsinler ki onları utandırmayacağız. Yalova’nın bugünlerde başarılı sonuçlara fazlasıyla ihtiyarcı var. Vizyonu bizlerinde zenginleştirmeye ne dersiniz? O halde haftaya Dünya, Avrupa ve son 5 sezonun şampiyonu olan Galatasaray Engellileriyle bu Pazar günü saat 16.00 da sahamızda yapacağımız maçımıza hepinizi bekliyoruz.”  Şeklinde konuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SPOR HABERLERİ

3120 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,68 saniye.