Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YTSO Başkanı Celal ÖZEL in GEİOSB açıklaması

YTSO Başkanı Celal ÖZEL in GEİOSB açıklaması
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.02.2011 - 11:48:16 


Yalova Ticaret Sanayi Odası Başkanı Celal Özel, Çiftlikköy de kurulacak olan Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi konusunda bir basın toplantısı düzenledi.

 
YTSO Başkanı Celal Özel, Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi
konusunda düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklama şöyle:
 
Son günlerde ısrarla Yalova kamuoyunun gündemine oturtulmaya çalışılan Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GEİOSB) konusunda siyasi kişiliğe sahip ve aynı zamanda da YTSO’ya mensup bazı kişilerin Odamıza ve Yönetim Kurulu Başkanımıza yönelik haksız ithamlarını büyük üzüntü içerisinde izlemekteyiz. Bu süreçte Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımıza ve Meclis üyelerimize yapılan ithamları ve üslubu alışık olmadığımız ve hak etmediğimiz bir davranış olarak görmekteyiz. Kurumların ve kişilerin görüşlerinin temsil ettikleri kurum ve kişilere yakışır şekilde olmalarını beklemek her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi bizim de beklentimizdir.

 

YTSO, içinde çeşitli fikir ve görüşte üyeleri barındırmakla beraber siyasi görüş ve düşüncelerin dile getirildiği bir platform özelliği taşımayıp, üyelerinin ve Yalova’nın ekonomik menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için faaliyette bulunan yarı kamu kurumu niteliğinde mesleki bir sivil toplum örgütüdür. Yalova’da yaşayan her kesimden insanın bir şekilde ilişkili olduğu bu örgütün günlük siyasi tartışmaların dışında kalmasına ve yıpratılmamasına özen göstermek sadece yöneticilerin değil, bu şehirde yaşayan

tüm insanların dikkat etmesi gereken bir durumdur.

 

Unutulmaması gereken bir diğer husus da YTSO’da görev yapan gerek Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, gerekse Meclis Başkanı ve Meclis üyelerinin hiçbir ücret ve maaş karşılığı almaksızın bu görevi gönüllülük esasıyla yerine getirmeleridir. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Yalova’daki her kurum ve meclise örnek olacak şekilde, aylık meclis toplantılarında ve yılsonu faaliyet raporunda hesaplarını şeffaf bir şekilde saygıdeğer üyeleri ve kamuoyu ile paylaşmaktadır.

 

GEİOSB konusunda çeşitli imalarda bulunmak suretiyle Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yapılan haksız suçlamaları ve bu açıklamaların sahiplerinin değerlendirilmesini Yalova kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

 

GESAD ve YTSO tarafından 07.01.2009 tarihinde Yalova Valiliğine hitaben yazılan ve daha sonra 21.01.2009 tarihinde Yalova Valiliği tarafından Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na iletilen yazı ile GEİOSB başvurusunda bulunulmuştur.

 

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Küçük Sanatlar ve Sanayi Bölgeleri ve Siteleri Genel Müdürlüğü’nün 07.04.2009 tarih ve 30923103 sayılı yazısı ile oluşturulan Yer Seçim Komisyonu 07.05.2009 tarihinde Yalova Valiliği Toplantı Salonunda toplanarak çalışmalarına başlamıştır. Oluşturulan Yer Seçim Komisyonunda YTSO’dan hiçbir üye ve kurum personeli ilgili Kanun gereği görev almayıp bu sürece dahil olmamışlardır. Sizlere dağıtılan belgelerde de görüleceği üzere ilimizdeki bazı kamu kurumlarında görevli yönetici ve teknik personel yer seçimi belirleme çalışmalarına bizzat katılmışlar ve görüşlerini yine raporda görüleceği üzere beyan etmişlerdir. Bu personelin görev aldığı kamu kurumlarının meclisinde görev yapan üyelerin bu süreçten haberlerinin olmaması ve itirazlarını bu süre zarfında ifade etmemiş olmalarının sorumluluğu da herhalde kendilerine aittir.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

1701 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Yalova belediye Baskani Mehmet Gurel, tebrik ziyaretleri kapsaminda misafirlerini agirlamaya devam ediyor....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.