Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Doğalgazsız mahalle kalmayacak

Doğalgazsız mahalle kalmayacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.02.2011 - 21:00:50 


Belediye Başkanı Murat Erdoğan, 10 bin hanenin bulunduğu Çamlık Mahallesine 8 km uzunluğunda boru hattıyla döşenecek doğalgaz çalışmalarının başladığını bildirdi.

 
 
Çınarcık’ta uzun zamandır beklenen Çamlık Mahallesi doğalgaz çalışmaları başladı.Çamlık Mahallesi sakinleri bu çalışmayı uzun zamandır beklediklerini ve nihayet çalışmaların başladığını bu sebeple duydukları sevinci dile getirdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Murat ERDOĞAN;’’İlçemizin girişi olan Çamlık mevkiinde doğalgaz çalışmaları nihayet başlamıştır.

Çamlık Mahallesinde Dolu Sokak’tan başlayarak, Koruköy sınırımız olan Kar Sokak’a kadar tüm sokaklarda kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke çalışmaları tamamlanmış olup, doğalgaz çalışmaları devam etmektedir. Doğalgaz çalışmaları yaklaşık olarak 3 ay gibi bir sürede tamamlanacak ve 8 Km uzunluğunda boru hattı döşenerek çalışmalarımız tamamlanacak.

Doğalgaz çalışmalarının bitimiyle birlikte Çamlık Metin Aslan Cd. de yol kavşak ve tretuvar çalışmaları gerçekleştirilecek.Bununla birlikte İlçemizin girişi olan Çamlık Mahallesi Çınarcık’a yakışır bir girişe sahip olacak.Buradan bunun müjdesini de veriyorum. Sadece cadde düzenlemesi değil Çamlık’ta bulunan tüm ara sokakların parke taş kaplama çalışmaları

da çalışmaların akabinde yağılacak ve Çamlık halkının daha fazla madur olmamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.Çamlık halkının bu çalışmalar sebebiyle maduriyetini anlıyor ve onlardan özür diliyorum.Ama umuyorum ki en kısa zamanda doğalgaz çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Çamlık istediğimiz güzelliğe kavuşacak.Çamlık’şu an emlak kayıtlarına göre yaklaşık 10.000 hane bulunmaktadır.Ama maalesef kışın Çamlık’ta nüfusu 1.500 kadardır,umuyorum doğalgaz bağlandıktan sonra boş olan diğer evler de dolacak ve nüfusumuz fazlalaşacaktır.Çamlık Mahallesi doğalgazının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.’’dedi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

1784 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.