Silpagar, pazaryeri esnafını ziyaret etti





BAŞKAN SİLPAGAR, PAZARYERİ ESNAFI VE VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Çiftlikköy’de kurulan Üretici Köylü Pazarı’nı ziyaret eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, pazaryeri esnafları ve pazaryerindeki vatandaşlarla bir araya gelerek hem bayramlarını kutladı, hem de talep ve önerilerini dinledi.

Üretici köylü pazarında Çiftlikköy’ün tüm köylerinden gelen ürünlerin taze bir şekilde Çiftlikköylülere sunulduğunu ifade eden Başkan Silpagar, “Burada Dereköy elmasından İlyasköy maruluna, Laledere’de yetişen üzümden Çukurköy’de yetişen salatalığa kadar her şey taptaze, dalından yeni koparılmış, topraktan yeni sökülmüş. Üretici köylü kardeşlerimizin hepsi bizim başımızın tacı. Bayram öncesinde onları ziyaret ederek hem taleplerini dinleyelim, hem de bayramlarını şimdiden kutlayalım istedik” diye konuştu.

Başkan Silpagar, tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı da tebrik ettiğini ifade ederek, “Mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize ve gönül coğrafyamızdaki bütün kardeşlerimize barış ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum” dedi.




Tarih: 13.07.2022

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/