Çınarcık daki çalışmaları yerinde incelediler






Yalova İl Genel Meclis üyeleri Çınarcık ilçesinde yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyerek Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'den bilgi aldılar.

İl Genel Meclis başkanı Hasan Soygüzel ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen inceleme gezisinde Ortaburun köyüde ziyaret edilerek yapılan çalışmalar ele alındı.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova İl Özel İdare Yönetimini Çınarcık’ta ağırladı. Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde Yalova İl Özel İdare Yönetimiyle bir araya gelen Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Çınarcık’ta yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgiler aktardı.

yalova.ilgenelmeclisi cinarcik
 
Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Yalova İl Özel İdare Yönetimine; dolgu alanı, spor tesisinde yapılan çalışmaların son halini, köylerde yaptıkları çalışmaları anlattı.

İl Genel Meclis başkanı Hasan Soygüzel'de yaptığı açıklamada " İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımla birlikte Çınarcık ilçemizi ve Ortaburun köyümüzü ziyaret ederek yatırımları yerinde inceledik ve bilgi aldık. Nazik ev sahipliği için Çınarcık Belediye Başkanı’mız Numan Soyer’e, Çınarcık İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarıma ve Ortaburun Muhtarı’mıza teşekkür ediyorum." dedi



Tarih: 6.03.2022

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/