Emniyet Müdürü TOPALOGLU ndan Başarı Plaketi






Bursa’da sattığı aracın parasını koyduğu 111 bin TL’yi Yalova’da bindiği poşette unutan şahsın parası Yalova Polisi tarafından 227 kamera görüntüsü tek tek izlenerek bulunmuş ve sahibine teslim edilmişti. Polisler Yalova Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildiler

Yalova Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, minibüste yaptığı incelemede para dolu poşeti bulamadı. Ekipler, Feribot iskelesinin olduğu alandan başlayarak 227 adet MOBESE ve işyeri kameralarını inceleyerek, yabancı uyruklu J.A.A. isimli kişinin, terminal bölgesinden minibüsten elinde poşetle inerek ticari taksi ile evine gittiğini belirledi. J.A.A'nın evinde yapılan aramada içinde 111 bin lira para olan poşet bulundu ve sahibine teslim edildi.



Bu olayın kahramanları olan polis memurları Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle ödüllendirildiler. Başarılı polisleri makamında kabul eden Yalova Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu polislere tek tek teşekkür ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

Böyle olaylarda çok duygulandığını ve mutlu olduğunu dile getiren Yalova Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, “Bu elbette bizim görevimiz bu. Görev tanımımızda da var. Ama asıl olan bizde birer insanız. Bu olay beni çok üzmüştü.  Bir vatandaşımızın aracını satıp eşinin tedavi çocuklarının eğitimini sağlayacağı parayı kaybetmesinden üzülmüştüm. Ama ne kadar üzüldüysek arkadaşlarımız parayı bulunda o denli de mutlu olduk ve haz aldık. Bir vatandaşımıza yardım edip onun mutluluğunu görmek en büyük mutluluktur.



Tarih: 26.11.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/