VALİ EROL DAN EMNİYET UYGULAMASI






Yalova Valisi Muammer Erol  İçişleri Bakanlığının vatandaşların trafik farkındalığını artırmak amacıyla “Bi Hareketine Bakar Hayat” ana temalı kampanyası kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak il ve ilçelerde başlatılan emniyet kemeri uygulamasına katıldı. 

Vali Erol, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında kurulan standı ziyaret ederek meydanda emniyet kemeri uygulamasına katıldı. Uygulama esnasında Vali Erol'a  İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu ve Jandarma Komutanı J.Alb. Mustafa Bakçepınar eşlik etti. Yalova Valisi Muammer Erol, trafik uygulamasında emniyet kemerinin önemine değinerek vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. 

Daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan stant ziyaret edildi. Stant ziyareti esnasında kampanyanın en etkin şekilde geniş kitlelerle buluşturulabilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu; “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganı ile trafik farkındalığının artırılmasını amaçlıyoruz. Trafikte emniyet kemeri kullanımı kaza sonrası ölüm riskini %45, ağır yaralanma riskini %60 oranında azaltmaktadır. Can güvenliğimiz için aracımız hareket ettiği anda emniyet kemerimizi mutlaka takmalıyız.” dedi.
 
"Bi Hareketine Bakar Hayat" projesi kapsamında polis ve jandarma ekiplerince ilçelerde Kaymakamların katılımlarıyla emniyet kemeri uygulaması gerçekleştirildi.


Tarih: 12.11.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/