Silpagar dan Kadın Spor Kursiyerlerine Müjde






Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kadın destek merkezlerinde spor eğitimi alan kursiyer kadınlar ile birlikte Çiftlikköy Belediyesi Engelsiz Kafe’de düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar, Çiftlikköy Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz, Plates Eğitmeni Gamze Pural ve çok sayıda spor eğitimi alan kursiyerler iştirak etti. Başkan Silpagar, kursiyerlere Çiftlikköy’deki yapımına devam eden ilçe spor salonu ve ilçe stadyumu ile ilgili bilgiler aktardı.

İlçede gerçekleştirilen spor aktiviteleri ile ilgili gelişmeleri aktaran Başkan Silpagar, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizdeki kadınlara yönelik çok sayıda kurs ve etkinlik alanı yarattık. Bunların başında plates, zumba, step aerobik gibi eğitimler geliyor. Yıllarca kadınlarımız dar ve kullanışsız ve havalandırması olmayan alanlarda spor yapmaya mahkum edilmişti. Fakat bizler yapınma başladığımız spor salonunda kursiyerlerimizin bu kursları rahat ve ferah ortamlarda yapabilmeleri için çalışmalara hızla başladık. Stadyumumuzun da bitmesi ile birlikte açık alan spor etkinliklerine de başlayacağız. Böylelikle sporu ilçemizde her yaş grubuna ve her meslek grubununmüsaittikdurumuna göre gündüz ve akşam kurslarımızı hayata geçireceğiz. Amacımız ilçemiz spor yapmayan spor ile tanışmayan kişilere ulaşmaktır” dedi.

Kahvaltı programı sonrasında kadın spor kursiyerleri ile birlikte spor salonu ve ilçe stadyumunun inşaat alanını inceleyen Başkan Silpagar burada da katılımcılara projeler ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Programa katılan spor kursiyerleri kadınlar Başkan Silpagar’ın projelerinin ilçe için çok isabetli ve ihtiyaç olduğunu ifade ederek, Silpagar’a proje ve hizmetleri için teşekkür ettiler.




Tarih: 8.11.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/