Yeni Projeler Hayata Geçiyor





BAŞKAN SİLPAGAR: “VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ”..

Çiftlikköy Belediyesi ilçe stadyumu yenileme ve kapalı spor salonu projesi hayata geçiyor. İlçe gençlerinin daha modern bir tesiste spor faaliyetlerini gerçekleştirmesi adına çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteklediği projenin bir an evvelhayata geçirilmesi için tüm ekiplerin seferber olduğunu söyledi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe stadyumunun ve kapalı spor salonunun çalışmalarını teknik ekip ve birim amirleri ile birlikte inceledi.

Göreve geldiği günden itibaren birçok başarılı projeye imza attıklarını dile getiren Başkan Silpagar, “Projelerimizi hayata geçirmeden önce ilçe halkının taleplerini göz önüne alıyor ve bu istekleri ekiplerimiz ile değerlendiriyorum. Seçim vaatlerimiz arasında bulunan ilçe stadyumunun yenilenmesi ve kapalı spor salonunun yapılması projesininilk adımını atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmaların çok hızlı ilerlediğini ve mümkün olduğu kadar hızlı ilerleyeceğinin sözünü vermek istiyorum” dedi.

Çalışmalar ile ilgili teknik bilgiler aktaran Başkan Silpagar ,”805 kişi kapasiteli ve tüm spor dallarının kullanımına uygun spor salonumuzun temelleri atıldı. 47,5 dönüm arazide 4 bin 536 m2’lik bu tesiste 20 VIP tribünü, 20 kişilik basın tribünü ve engelli oturma alanları,  1 adet 80 m2, 2 adet 50 m2’lik çok amaçlı stüdyo ve minder sporlarına uygun spor salonları, 1 adet 150 kişilik konferans salonu, 1 adet 60 m2 toplantı odası, 3 adet 35’er m2 çok amaçlı atölye, 2 adet sporcular için konaklama odası, spor salonları ve kapalı sahaya hizmet verecek 4 adet sporcu soyunma odaları, 2 adet hakem, 3 adet antrenör odası, 1 adet revir ve doping kontrol odası, bay ve bayan mescitler ve teknik alanlar yer alacak.Bir yandan da ilçe stadyumu yenileme projemizle tribün kapasitemizi 2.500’e çıkarırken, stadın zeminini yenileyerek, yönünü kuzey-güney doğrultusuna çevirerek alanın maksimum kullanımını sağlamış olacağız” şeklinde konuştu.




Tarih: 28.09.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/