Zafer Haftası Kutlama Etkinlikleri Başladı






Altınova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası Etkinlikleri, Hersek Sahili’nde başladı.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerin ilk gününde müzik dünyasının ünlü ve sevilen sanatçıları Burhan Topal ve Öykü Gürman sahne aldı.

VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Altınova Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Haftası Etkinlikleri, Osmangazi Köprüsünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili’nde başladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde çocuklar kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlenme imkânı buldu. Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki kadınlara yönelik kurduğu Yöresel Ve Doğal Ürünler Satış Çarşısı, etkinliklere katılan vatandaşların ilgi odağı oldu.

UNUTULMAZ BİR GECE

Zafer Bayramı Haftası Etkinliklerinin ilk gününde Hersek Sahilinde müzik dünyasının ünlü ve sevilen sanatçıları Burhan Topal ve Öykü Gürman da sahne aldı. Söyledikleri birbirinden güzel parçalarla vatandaşları unutulmaz bir gece yaşattılar.

SANATÇILARA DOĞA PASAPORTU

Burhan Topal ve Öykü Gürman’a çiçek ve Türkiye’nin ilk ve tek Doğa Pasaportu’nuveren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptılar. Doğa Ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye'nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladılar.

Etkinliklerin ikinci günü, 22 Ağustos 2021 Pazar günü Hersek Sahilinde Ekin Uzunlar ve Mustafa Ceceli sahne alacak.




Tarih: 23.08.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/