Çınarcık Beld. Toplu İş Sözleşmesi imzalandı






Çınarcık Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri tamamlandı.

Çınarcık Belediyesi ; kadrolu işçi personeli , belediye şirketi personeli ve Mavi Deniz Atık Su Arıtma Birliği personelini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in makamında imzalandı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve işçi temsilcileri Osman Asal ile Samet Birinci katıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer “Bugün Belediye İş Sendikası ile toplamda 203 işçi arkadaşımızın sendikal haklarının ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde kurumumuzun haklarını gözeterek , işçi personellerimizi de mutlu eden  bir karara bağlayarak; imzalarımızı attık. İmzaladığımız sözleşmenin işçilerimiz ve belediyemiz için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Belediye İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar “Toplu iş sözleşme müzakerelerinde işçi arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda Belediye Başkanımız Numan Soyer’in iyi niyetli yaklaşımı sonucunda arzu ettiğimiz toplu iş sözleşmesini imza altına aldık.  Tüm işçi kardeşlerimiz imzalanan toplu iş sözleşmesinden dolayı mutlular  ve Başkanımız Numan Soyer’e göstermiş olduğu ilgi ve özenden dolayı teşekkür ederim” dedi.



Tarih: 9.02.2021

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/