Başkan ORAL dan sınıf birincilerine bisiklet






Altınova Belediyesi; ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde sınıf birincisi olan öğrencilere bisiklet hediye etti. 

Altınova Belediyesi, “Altınova’yı Seviyoruz, Sağlıklı Yaşıyoruz” sloganıyla, 2018–2019 Eğitim Öğretim Döneminde sınıflarında birinci olan öğrencilere bisiklet hediye etti.

 

80 SINIF BİRİNCİSİ 
Altınova İmam hatip Ortaokulu bahçesinde yapılan bisiklet dağıtım töreninde; sınıf birincisi olan öğrencilere bisiklet dağıtıldı. Törende konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “4 yıl öncesine kadar öğrencilerimize tablet dağıtıyorduk. Önceki yıldan itibaren bisiklet hediye ediyoruz. Başarılı olan öğrencilerimize desteklerimiz her zaman devam edecek. Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum” dedi.

Törende konuşan Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit de Başkan Oral’a eğitime verdiği katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

BİSİKLETLERİ PROTOKOL DAĞITTI

Bisiklet dağıtım törenine; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, bisiklet ve açık hava


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava


Tarih: 14.06.2019

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/