Başkan Oral: Başımızın tacısınız






Altınova Belediyesi’nin geleneksel iftarlarına devam edildi. Başkan Oral; şehit ve gazi yakınları, yetim ve öksüz aileleri, daire amirleri ve basın mensuplarına iftar düzenledi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı. İftarda konuşan Başkan Oral, “Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır. Yetim ve öksüz kardeşlerimiz de bize emanettir” dedi. 

TEK TEK İLGİLENDİ

Misafirleriyle tek tek ilgilenen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, çocuklarla girdiği diyalog dikkatlerden kaçmadı. İftar programı; ilahi, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya’nın Kur-an tilaveti ve Altınova İlçe Müftüsü Recep Eren’in dua ile başladı.

GENİŞ KATILIM

Altınova Belediye Binası 4. Katında gerçekleşen iftar programına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J.Tgm. Burak Kılıç, Altınova İlçe Emniyet Amiri M. Ferit Duman, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, daire amirleri, gazeteciler ve davetliler katıldı.


Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, yemek yiyen insanlar, oturan insanlar, masa, yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, yemek yiyen insanlar, oturan insanlar, masa, yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise


Tarih: 21.05.2019

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/