Başkan Tokat: Çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum






'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' ilkesi benimsenmiş ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşu ülkemizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde tarihimizdeki en önemli dönüm noktası olmuştur. Bugünden sonra da milletimizin geleceğini aydınlatmaya ve güçlendirme görevini yerine getirmeye, çocuklarımızın gelecekleri güvenle, huzur ve barış dolu bir şekilde inşa etmeye devam edecektir. Çocuklarımıza da düşen görev, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan, başarılı, demokrasiye ve insan haklarına saygılı bireyler olmaktır.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz Milletimizin hürriyetini sağlayan, milli iradesine örgürce ortaya koymasına zemin hazırlayan ilk meclisin kahraman tüm kurucu üyelerini, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu düşüncelerle kutluyor, tüm çocuklarızı sevgiyle kucaklıyorum.


Tarih: 21.04.2019

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/