Salman: yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır






Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova Genç Romanlar Federasyonu Gençlik Kolları ile belediye sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Yalova Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltıya, Yalova Genç Romanlar Federasyonu Başkanı Kerem Koyuncu ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Başkan Salman, burada yaptığı konuşmada Bağlarbaşı Mahallesi için ‘yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ dedi.

Bağlarbaşı mahallesi benim mahallem diyerek sözlerine devam eden Başkan Salman; “Yalova’da 14 mahalle var. Bu mahallerin hepsine hizmet gitti. Ama bizim dönemimizde kenar mahallelere önem verdik. Bunlara sizler Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri olarak şahitsiniz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm şartlarımızı zorlayarak hizmette sınır tanımadık. Aslında sizlere kendimi anlatmama ve ifade etmeme gerek yok. Siz bunların hepsini biliyorsunuz. Ben fırsat buldukça kendi mahallemde sizlerin arasında yer aldım. Bundan sonraki aşamada yine sizlerle birlikte olacağız ve yeni projelerimizi sizlerle birlikte hayata geçireceğiz” dedi.




Tarih: 31.01.2019

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/