7 den 77 ye Halkımızla Gönül Bağı Kuruyoruz






Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından Yalova’da bir ilk olarak Belediye Başkanı ile direk temas kurulan ‘Halk Günü’ buluşmaları devam ediyor. Her Salı günü ‘Şeffaf Oda’da sabah 08.00 ile 09.00 saatleri arasında, her Perşembe günü saat 10.00 ile 12.00 arasında halk günü buluşmaları gerçekleşiyor.

7’den 77’ye Halkımızla Gönül Bağı Kuruyoruz

Başkan Salman; “Sokakta, caddede, yolda, makamda, düğünde, cenazede her ortamda halkımızla iç içeyiz. Onların sorunları, sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Telefonla da iletişim kuran hemşerilerimin isteklerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bunun mutluluğunu hemşerilerimden aldığım sevgi selinde yaşıyorum”

Vatandaşla Sekretersiz, Randevusuz Görüşen Tek Belediye Başkanıyım

“Göreve geldiğimiz ilk yıllarda haftanın her günü 08.00 ile 09.00 saatleri arasında yaptığım ‘Şeffaf Oda’ görüşmeleri daha sonraki yıllarda vatandaşlarımızın sorunlarının çözüme kavuşmasıyla beraber iki güne indirdik. Türkiye’de halkla birebir temas kuran, sekretersiz, randevusuz görüşen tek belediye başkanıyım. Bu uygulamam diğer belediye başkanlarına da örnek oldu. Siz değerli hemşerilerimden aldığım güç ve sevgi ile çalışmalarımı aralıksız olarak sürdürüyorum”




Tarih: 13.12.2018

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/