657. Tarihi Kırkpınar da hedef kürsü






Altınova Belediyesporlu güreşçiler, dualarla Kırkpınar'a uğurladı. Hedef bu yıl da er meydanında kürsü yapmak. 
657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 13 Temmuz 2018 tarihinde Edirne’de başlıyor. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde 27 pehlivan Altınova’yı temsil edecek. 
DUALARLA UĞURLANDI 
Altınova Belediyesporlu güreşçilerin Kırkpınar’a uğurlama törenine Altınova eski Kaymakamı Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, il genel ve belediye meclis üyeleri ile Altınova Belediyespor yöneticileri katıldı. Güreşçiler, Altınova Merkez Hacı Tevfik Yılmaz Camii İmamı Kemaleddin Kaya’nın dualarıyla uğurlandı. 
HEDEF KÜRSÜ YAPMAK 
Milli Güreşçi Mustafa Bayram Koordinatörlüğü’nde Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya yönetiminde Antalya Kemer Erkal Resort Otel’de yapılan kampın ardından Altınova’da hazırlıklarını tamamlayan Altınova Belediyespor Güreş Takımında hedef Kırkpınar’da çeşitli boylarda kürsü yapmak. 
“ÇOK İYİ HAZIRLANDIK” 
Kırkpınar’a çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Altınova Belediyespor Güreş Antrenörleri Semih Turgut ve Burak Kaya, “Takımımızın genel durumu gayet iyi. Hedefimiz Kırkpınar’da kürsüler yapmak. Çok iyi bir çalışma programıyla bu dev organizasyona hazırlandık. Bize desteklerini esirgemeyen Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral ve Meclis üyelerine, Kulüp Başkanımız Sedat Ok ve yönetimine teşekkür ederiz” dediler. 
BAŞARI DİLEKLERİ 
Altınova eski Kaymakamı Antalya Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve törende yer alan protokjol üyeleri, güreşçilere başarı dileklerini ilettiler. 
İSİM LİSTESİ 
657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlere katılacak olan sporcular şöyle: 

Semih Turgut 
Burak Kaya 
Selçuk Kılıçarslan 
İbrahim Beşkanat 
Enes Yiğit 
Tolga Özçelik 
İbrahim Çalik 
Furkan Oral 
Efe Sönmezgil 
Güven Can Türkoğlu 
Arif Kanar 
Emin Kapar 
Esen Olgun 
Hilmi Can 
Ozan Dumaner 
Onur Dumaner 
Efe Özkan 
Batuhan Türkoğlu 
Umut Can Kapal 
Kayhan Yılmaz 
Yalçın Kılıçarslan 
Engin Kılıçarslan 
Ümit Kanar 
Berat Kanar 
Adil Bilgin 
Baran Taşdan 
Furkan Güvenaltın


Tarih: 12.07.2018

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/