Ertan ŞENER in basın açıklaması





Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Adayı Ertan Şener, 24 Haziran seçim sonuçlarının açıklanması sonrasında yazılı bir basın açıklaması yayınladı.


Şener açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle tüm seçim kampanyası boyunca benimle birlikte emek veren, gecesini gündüzüne katan, işini ve ailesini geri plana atarak partimize, cumhurbaşkanı adayımıza ve de bana destek veren tüm partililerime ve dostlarıma minnetlerimi sunuyorum. Bunun yanında oy versin veya vermesin sandığa giderek demokratik haklarını kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. 

50 günde son derece başarılı bir kampanya yürüten ve hepimize umut, cesaret ve özgüven veren Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Bunun yanında Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da tebrik ediyorum. 

Yalova’da yapılan milletvekilliği seçimleri sonucunda TBMM’de kentimizi temsil edecek partimizden Özcan Özel ile AKP’den Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’u tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. 

Kampanya süresince Altınova’dan Armutlu’ya tüm vatandaşlarımızla buluşmaya çalıştım, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce’ye ve biz milletvekili adaylarına desteklerini istedimOnbinlerce hemşehrimizin elini sıkarak, onlarla gönül bağı kurdum. Hiçbir zaman rakiplerimizi karalamadan, ötekileştirmeden, ayrıştırmadan bir kampanya yürüterek sadece kendimizi, hedeflerimizi anlattım. Siyasetin normalleşmesi, gerginliğin azalması gerektiğini ifade ederek her kesimden insanı kucaklamaya çalıştım. Tüm bu süreç esnasında da vatandaşlarımızdan hep iyi yönde tepkiler ve geri dönüşler aldım. 

Her ne kadar birileri kendi yaptıkları ayrıştırıcı ve gerilim yaratmaya yönelik söylemleri bize mâletmeye çalışsalar da ben ve partililerimiz söylemlerimizde özenli, birleştirici bir dil kullanmaya özen gösterdik. Yıllardır ortaya koyduğum siyasi ahlak ve üsluptan hiçbir zaman taviz vermedim, vermeyeceğim.  

Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Yalovamız için hayırlı olmasını diliyorum. "



Tarih: 25.06.2018

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/