Başkan ORAL´a ziyaretçi akını


 
 
 
Yeni Belediye Hizmet Binasına geçen Altınova Belediyesi protokolün ve vatandaşların ziyaret akınına uğruyor. Başkan Dr. Metin Oral tüm konuklarıyla tek tek ilgileniyor.
MAKAMINDA AĞIRLIYOR
Yalova Liman Başkanı Yiğit Müstecplıoğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal ve Müdür Yardımcısı Arif laçin, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Bünyamin Utar, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ile birlikte Orhangazi Belediye Meclis üyesi ve Orhangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Cemal Karagüzel ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Esenköy Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Umutlu ve yönetimi, TV 262 Genel Yayın Yönetmeni Rağıp Yazıcıoğlu ve çok sayıda vatandaş Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ziyarette bulundu. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Dr. Metin Oral tüm konuklarıyla tek tek ilgileniyor.
BAŞKAN’A DAVET
Ziyaretlerde Orhangazi Belediye Meclis üyesi ve Orhangazi Trabzonlular Derneği Başkanı Cemal Karagüzel, Başkan Oral’ı 30 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “El Ele Tutuşalım Rekorda Buluşalım” Festivaline davet etti.
Yalova Liman Başkanı Yiğit Müstecplıoğlu da Başkan Oral’a Ressam Ömer İbrahim’in yaptığı ‘Mahmudiye Kalyonu’ isimli tabloyu hediye etti.
 
Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise
 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, oturan insanlar, oturma odası ve iç mekan
 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ekran ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekan


Tarih: 6.05.2017

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/