Bayanlar becerilerini sergiliyor


 
 
 
Altınova Belediyesi bu yıl Kur-an Kursu ve Temel Dini Bilgiler kursu, el sanatları (perspektif çalışması) kursun, sabun çiçeği kursu, rölyef (alüminyum kabartma) kursu, yorgan dikimi kursu, bayanlara step ve aerobik kursu, halkoyunları, gitar, tiyatro ve tekvando kursları düzenliyor.
UZMAN KADRO
Kurslar; Altınova Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu ve Folklor Eğitmeni Hakan Beykoz, Müzik Eğitmeni Hasan Sancaktutan, Spor Eğitmeni Yasemin Dilek Şenkarabacak ve Geleneksel El Sanatları Eğitmeni Hatice Aslan tarafından verilecek.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR
Geçmiş yıllarda kurslara katılan vatandaşların birbirinden güzel ve başarılı eserler ortaya çıkarttığını söyleyen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Artık misafirlerimize ve gittiğimiz yerlerde muhataplarımıza kursiyerlerimizin yaptığı eserleri hediye ediyoruz. Kursiyerlerimizin yaptığı el emekleri büyük beğeni topluyor. Kursumuzda, birbirinden güzel geleneksel Osmanlı El Sanatlarımızdan eserler ortaya çıkarılıyor. Folklorcularımız belediyemizi ve ülkemizi yurt dışında temsil ediyor. Gençlerimiz gitar çalmanın zevkini yaşıyor. Bayanlarımız sağlıklı bir yaşam için spor yapıyorlar. Halkımızın faydalı uğraşlar içinde olması bizim için oldukça önemli” dedi.


Tarih: 3.11.2016

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/