Fotoğraf yarışmasına büyük ilgi


 
 
 
Bu yıl ilki düzenlenen ve dört kategoride gerçekleştirilen Altınova Belediyesi 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması, büyük ilgi görüyor. 
KIŞ KATEGORİSİ 
Altınova Belediyesi 4 Mevsim Altınova Fotoğraf Yarışması Kış Kategorisinde dereceye girenlere ödülleri, 23 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen Altınova Belediyesi 2. Hersek Yağlı Güreşleri’nde verilmişti. Bu kategoride; birinciliğini İlhan Kılınç, ikinciliği Gürhan Sarıtaş ve üçüncülük Hadi Aslan kazanmıştı. 
İLKBAHAR KATEGORİSİ 
Altınova Belediyesi 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması’nın İlkbahar Kategorisinde ise sonuçlar geçtiğimiz hafta açıklandı. Bu kategoride; birinciliğini Ahmet Turan Kural, ikinciliği Caner Başer ve Üçüncülüğü Nedim Yenituna kazandı. 
YAZ VE SON BAHAR KATEGORİSİ 
Altınova Belediyesi 4 Mevsim Fotoğraf Yarışması’nın Yaz Kategorisinde ise, müracaatlar 30 Eylül 2016 Cuma gününe kadar uzatıldı. İlkbahar ve yaz kategorilerinin ödülleri ise, 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sonbahar Kategorisi yarışmasının müracaatları ise, 30 Aralık tarihine kadar yapılabilinecek. Müracaatlar, Altınova Belediyesi Gençlik Merkezi veya Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği’ne teslim edilebilinecek.
 
 


Tarih: 29.09.2016

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/