Vali Tuğba YILMAZ ın yeni eğitim yılı mesajı


Yalova Valisi Tuğba YILMAZ yeni eğitim-öğretim yılı için yazılı bir mesaj yayınladı. mesajında;

 “Saygıdeğer Veliler, Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler;

 

Hep birlikte, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, coşkusunu ve sevincini yaşıyoruz.

 

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılının ilk gününde, uzun bir tatil döneminden sonra okuluna, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olduğumuz gibi, ilk kez okula başlayan minik yavrularımızın ürkek, telaşlı ve tatlı heyecanını da paylaşıyoruz.

 

Eğitim, her dönemde Ülkemizin en öncelikli hedefleri arasında yer almıştır.

 

Refah düzeyi yüksek, kalkınmış, sosyal ve kültürel açıdan gelişmiş, huzurlu ve mutlu bireylerin yaşadığı güçlü bir Ülkeye sahip olmak, ancak kaliteli ve nitelikli eğitimle mümkündür.

 

Hedefimiz, özgüvenli, araştıran, teknolojiyi kullanan, gelişmiş dünyanın şartlarına uygun donanıma sahip, yüreği insan sevgisi ile dolu, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ailesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, değerli öğretmenlerimize ve idarecilerimize, Yalova’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyor, başarı bir yıl olması dileklerimle sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.” dedi.



Tarih: 21.09.2016

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/