YTSO Başkanı BECAN davete katılmadı


 
 
 
MHP nin kuruluş gecesine en önde giden YTSO Başkanı Tahsin Becan ve beraberindekiler, TÜKODER tarafından yapılan anket sonucunda Dürüstlük Beratı’na layık görülen ve Berat’ı Vali Selim Cebiroğlu tarafından takdim edilen başarılı işdamı YTSO üyesi İlker Kaya’nın bu anlamlı gününde ortada yoktu.

 

TÜKODER Yalova Şubesi Başkanı Funda Ayarcı, tüm davetlileri dernek olarak özenle seçtiklerini ve YTSO Başkanı Tahsin Becan’ı da davet ettiklerini söyledi. Davetli listesinde yer alan YTSO Başkanı yada yönetimden kimse davete iştirak etmedi. Ayarcı, davet listesini son dakikaya kadar dikkatli ve hassas bir şekilde incelediğini herkesin tek tek davet edildiğini söylerken, Berat’a layık görülen ve YTSO üyesi olan işadamı İlker Kaya ise, Yalova Ticaret Odası’ndan kimsenin katılmamasına bir anlam veremediğini, üzgün olduğunu ancak davetli listesini TÜKODER in hazırladığını belirtti.

 

İlker Kaya’nın özel ofisinde verdiği resepsiyona katılan bazı davetliler, “MHP nin kuruluş yıldönümü yemeğine erken saatte katılıp ve en önde oturan YTSO Başkanı Tahsin Becan’ın YTSO’nun amaçlarını ve faaliyetlerini bir kez daha hassasiyetle incelemesini öneriyor, ticaret ve sanayi odası gibi bir kurumun ticaret kelimesine değil de siyasi kelimeye daha yakın duruş göstermesini kınıyoruz” diye konuştular.

 
 
YALOVALI BAŞKAN BECAN, YALOVALI ESNAFA SIRTINI DÖNDÜ
 

 



Tarih: 20.03.2016

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/