Subaşı, Kadınlar Gününü kutladı


 
 
 
Subaşı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması Hacı Ali Saruhan İlköğretim Okulu’nun konferans salonunda gerçekleşti. Etkinliğe,Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Altınova Kaymakamı'nın eşi Sümeyye Kaya,Subaşı Belediye Meclis Üyeleri, Subaşı Beldesi Muhtarlarımız,Ak Parti Kadın Kolları İl Yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Belde Başkanı, CHP Kadın Kolları Belde Başkanı, çok sayıda bayan ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Yılmaz yaptığı konuşmada;'' Emeğin vicdanı olan kadınlarımızın, bu onurlu gününü yürekten kutluyorum. Subaşı Belediyesi olarak bayanlarımız için spor merkezi ve çeşitli kursları faaliyete geçirdik. İnşallah en kısa zamanda başka projelerimizi de hayata geçireceğiz.’’Dedi.
 

 
Konuşmaların ardından Yalova’nın tanınmış sanatçılarından Utku Köşedar ve Nilay Argün sahne alarak birbirinden güzel parçaları ile etkinliğe katılan bayanlara unutulmaz bir eğlence yaşattılar. Programın sonunda bayanlarımıza yönelik ücretsiz hediye çekilişleri yapıldı ve bayanlarımıza çiçek takdim edildi.
 
 


Tarih: 9.03.2016

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/