İNCE seçmeni böyle ikna ediyor


 
 
 
İNCE, CHP’YE OY VERMEYEN SECMENLERİ
CHP’YE OY VERMEK İÇİN İŞTE BÖYLE İKNA EDİYOR
 
VİDEO: İNCE, CHP’YE OY VERMEYEN SECMENLERİ CHP’YE OY VERMEK İÇİN İŞTE BÖYLE İKNA EDİYOR
 
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 7 Haziran seçimlerinde partisine oy vermeyen seçmenleri tek tek bulup, ziyaret ederek görüşmelerini sürdürüyor.

CHP’nin politikalarını seçmenlerin ev ve işyerlerine yaptığı ziyaretlerle anlatarak CHP’ye neden oy verilmesi gerektiğini inat ve sabırla anlatan İnce, seçmenleri 1 Kasım seçimlerinde CHP’sine oy vermeye ikna ediyor.

CHP Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayı Muharrem İnce, CHP ikinci sıra adayı Murat Ocak, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez ilçe başkanı Ertan Şener il yöneticileri, Belediye ve İl Genel meclis üyelerinin katılımlarıyla birlikte seçim çalışmasını yürüten CHP’lilere Yalovalılar sevgi gösterisinde bulunuyor.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim çalışmalarını Yalova’da esnaf ziyaretleri ile devam ettirdikten sonra, Çınarcık İlçesinde kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti ve Çınarcık sokaklarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarına Yalova merkezde , esnaf ziyaretleri, kahvehane ziyaretleri ile başlayan İnce, Yalova sokaklarını dolaşarak, karanfil dağıtarak seçmenlerle yüz yüze görüşmeler yaparak sürdürüyor.

Özellikle 7 Haziran seçimlerinde CHP'ye oy vermeyen vatandaşları evlerinde işyerlerinde ziyaret eden İnce, Vatandaşların neden CHP'ye oy vermesi gerektiğini inat ve sabırla anlatarak seçmenleri işte böyle ikna ediyor.

İşte O anlar,



Tarih: 18.10.2015

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/