Başkent 3 de sezon açılışını Başkan Silpagar yaptı


 
 
 
Büyüleyici bir deniz ve doğa manzarasına sahip, Marmara Denizi kıyılarının en nezih en modern tatil sitelerinden biri olan ve her geçen gün yapılan çalışmalar ile değişip, gelişen Başkent 3 Sahil Sitesi, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın katılımıyla sezon açılışını gerçekleştirdi.

 

35 yıldır binlerce tatilciye ev sahipliği yapmış, deniz ve doğayla iç içe bütünleşmiş, eşsiz bir tatil olanağı sunan Başkent 3 Sahil Sitesi’nin başarılı yönetimi ve başkanı Nihat Çapadağ’ın düzenlediği yaz sezonu açılışı site sakinlerinin yoğun katılımıyla büyük bir coşku içerisinde yapıldı. Açılış programına İl Genel Meclisi Üyesi Murat Bektaş ve Ak Parti ilçe teşkilatı ile birlikte katılan Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, çocukluk ve gençlik yıllarının çoğunluğunu burada geçirdiğini bu nedenle de Başkent 3 sitesinin kendisi için büyük önem taşıdığını belirterek, sitenin ve çevresinin daha modern daha çağdaş bir görünüme kavuşabilmesi için belediye olarak gereken her şeyin yapılacağı sözünü verdi.

 

Açılış programı sonrasında site sakinleri ile bir araya gelerek çay içip sohbet eden Başkan Silpagar, Başkent 3 sitesi yönetimini ve başkanı Nihat Çapadağ’ı yaptıkları başarılı çalışmalardan ötürü tebrik etti. Silpagar, “çocukluk yıllarım burada geçti bu site benim içinde büyük önem taşıyor. Üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Sizlerden isteğim sadece deniz kıyısına toplanan yosunları toplayın, gerisini ben halledeceğim. Kumu temizledik ve sürekli temizleyeceğiz. İskeleniz geldi inşallah önümüzdeki sezona daha büyük ve ağaç bir iskele yapılacak. Şimdilik montaj edilen seyyar plastik duba iskele getirdik. Hem Başkent 3 sitesi sakinlerine hem de ilçe halkımıza güzel bir yaz sezonu geçirtebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Sezon açılışını gerçekleştirdik güzel ve mutlu bir sezon geçirmeniz umuduyla” diye konuştu.

 
 

Başkent 3 sahil sitesinin Marmara Denizi kıyılarının en nezih en modern sitelerinden biri olduğunu belirten site yönetim kurulu başkanı Nihat Çapadağ, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri açılış programlarından 2015 sezonu açılışını gerçekleştirdiklerini ve açılışa katılan başta Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerini ilettiğini söyledi.

 

 

Göreve geldikleri kısa süre içinde hızlı ve başarılı bir çalışma temposu sürdüren Başkan Nihat Çapadağ ve yönetim kurulu üyeleri; site içindeki park alanlarını, sahildeki kordon boyu ve güneşlenme bölümü ile yürüyüş parkurlarını yenilemiş, yeni dinlenme tesislerini faaliyete geçirmiş, muhteşem bir çevre düzenleme çalışması ile misafirlerini adeta büyülemişler.

 
Silpagar: dört dörtlük çalışmalar. Çok güzel bir sahil sitesi... Hayırlı olsun.
 
 
Site sakinlerinden destek sözü...
"yerel seçimde çok düşündüm ama şimdi kesinlikle senden başka kimseye destek vermem. Yaptıklarını izliyorum. Tebrik ederim, başarılı çalışmalar sergiliyorsun. Arkandayız"
 
 

 

 

 

Türkiye genelinde yapılan anket çalışması sonucunda en temiz üç ilçeden biri seçilen Çiftlikköy ilçesi'nin güzide sahilinde bulunan Başkent 3 Tatil Sitesi, yeni yönetimin farklı bakış açısıyla misafirlerine eşsiz ve unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

 

 

 

 

"belediye başkanımız Ali Murat Silpagar'ın yanındayız. Başarılı  çalışmalarının devamını diliyoruz."

 

 

 

 



Tarih: 10.06.2015

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/