Armutlu Belediyespor da şaşırtan şok


 

 

 

Armutlu Belediyespor’un kararı şok yarattı

 

2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele hakkı bulunan temsilcilerimizden Armutlu Belediyespor şok bir karar ile lige katılmama kararı aldı. Armutlu’nun bu kararı sonrasında Yalova’yı BAL Ligi’nde sadece Altınova Belediyespor temsil edecek. Bu duruma göre sarı yeşilli takımımız Altınova Belediyespor, ligden ve Türkiye Kupası’ndan çekilen Armutlu Belediyespor’un yerine ilimizi hem BAL liginde hem de Türkiye Kupası’nda temsil etme hakkı bulunuyor.

 

Teknik adam DULDA Armutlu’ya kırgın

 

Takımın başarısı için büyük çaba sarf ettiklerini belirten başarılı teknik adam Kemal Dulda’da yönetime kırgın. Açıklanan karar sonrasında Armutlu Belediyespor için sarf edilen tüm emeklerin çöpe gittiğini ifade eden teknik adam Dulda; “Bu takımı nerelerden alıp, nerelere getirdik. Çok büyük emek sarf ettik ve sonunda takımın lige katılmayacağı tarafıma bildirildi. Yaklaşık 3-4 hafta kadar önce ciddi teklifler almıştım ancak Armutlu Belediyespor için bu teklifleri reddettim. Bugünkü durum karşısında büyük üzüntü içerisinde olanları izliyorum. Böyle bir durum bana daha önceden bildirilmeliydi. Harcadığımız emeklere yazık oldu, takımın bu duruma gelmesinden dolayı hem üzülüyorum hem de Armutlu’ya kırgınım” diye konuştu.

 

Futbolseverler üzgün

 

Armutlu Fen İşleri Müdürü Levent Öztürk’ün başkanlığı bırakması sonrasında Armutlu’da izlenen dağılma ve kargaşa yerini alınan şok karara bıraktı. Belediye Başkanı Mehmet Birkan’ın da konuya ilişkin açıklama yapmaması ve yetkililerin sessizliği Armutlu Belediyespor’u olduğu kadar takımına sahip çıkabilme adına hava şartlarına aldırış etmeden  deplasman maçlarına dahi giden Armutlulu futbolseverleri derinden üzdü.



Tarih: 21.07.2014

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/