Recep BÖLÜKBAŞI na hayırlı olsun ziyareti


 
 
 
77 Armutlulu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş, Armutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Levent Öztürk, Cevdet Alaç, Ömer Aydıner, Ali Öztürk, Hüseyin Çetinkaya ve Mustafa Gümüş’ün ziyaretinde; Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı yanı sıra yönetim kadrosu Nihat Sapan, Ali Büyükkurt ve Ali Turan da hazır bulundu.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, eskiden Bursa’ya bağlı olan şimdi ise Yalova’nın ilçesi Armutlu’da Bursaspor’u en güzel şekilde temsil eden 77 Armutlu Bursasporlular Başkanı Şahap Gümüş’e ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Armutlu’da, Bursaspor sokağının oluşturulmasında emeği geçen ve yaptıkları organizasyonlar ile Bursaspor’u Armutlu’da en iyi şekilde temsil eden Şahap Gümüş’e teşekkür eden Başkan Recep Bölükbaşı, “ Bütün taraftarlarımız Şahap ağabey gibi olsun. Her zaman birlik beraberlik olursa başarılı olmamak için hiçbir neden yok. Niyet önemli. Bizim niyetimiz Bursaspor’un marka değerini yükseltmek, zirveye oynamak, kupalara oynamak. Bunları da yapabilecek güçteyiz. Geçtiğimiz dönem biraz sıkıntılar yaşandı. İnşallah bunlar geçici olmuş olur. Bu dönemde yönetimimiz ile beraber çalışmalara başladık. İyi şeyler yaptığımız düşünüyoruz. Kongre öncesinde sizlerle bir araya geldik. Çok güzel konuşmalarımız oldu. İnşallah kentten oluşan birlik ve beraberlik ile başarılı günler geçireceğiz” dedi.

Şahap Gümüş, Özlüce Tesislerinde kendilerini gösterilen misafirperverlikten ötürü büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Başkan Recep Bölükbaşı ve yönetimine başarı dileklerinde bulundu. Başkanımız Recep Bölükbaşı, eskiden Bursa’ya bağlı olan şimdi Yalova’nın ilçesi olan Armutlu’da Bursaspor’u en güzel şekilde temsil eden 77 Armutlu Bursasporlular Başkanı Şahap Gümüş’e ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Tarih: 25.06.2014

YALOVA HABER
http://www.yalovahaber.net/