Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, önümüzdeki 5 yılı etkileyebilecek en önemli faktörlerden biri olan körfez köprüsünü ve getirilerini değerlendirdi.
Yalova’nın önündeki 5 yılı etkileyecek en önemli faktörlerden birinin körfez köprüsü olacağını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, “körfez köprüsünün tamamlanmasıyla Yalova-İstanbul arasında denizi kalmayan, kolay ulaşımı olan Yalova’dan Taksim’e 1 saate ulaşabileceğiniz, İstanbul’un kendi birçok ilçesinden daha kolay ulaşabileceği bir konuma geleceğiz.

Tabi bu
durum
Yalova için
bir fırsatta olabilir, tehditte…
Tabii, niye
hem fırsat hem tehdit diye soracaksınız. Yalova’nın sosyal yaşamını, insan yapısını, hayat standardını yükseltecek biçimde bir göç gelirse
bu fırsata dönüşür. Ama; yok!
Bir işsiz göçüne veya Yalova’nın ortalama gelirini düşürecek, düşük ücretli insanların çalıştığı bir yere dönüşürse
bu Yalova
için bir
tehdit olur, meseleye bu anlamda bakmalıyız” diyerek
Yalova için büyük önem arz eden körfez köprüsünün kısa bir değerlendirmesini yaptı.
Devamı hazırlanıyor…
YALOVA WEB TELEVIZYONU